Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Circuite cu avionul in Israel,

Un pământ atât de adâncit în istorie, încât pare că o respiră, Israelul primește anual aproximativ 3,5 milioane de vizitatori, fiind una din cele mai atractive și mai populare destinații din Orientul Mijlociu. În timp ce majoritatea turiștilor sunt în căutare de obiective istorice, dornici de a explora vestigiile incredibile oferite de Ierusalim, există multe alte locuri de văzu...

Citeste mai mult

Circuite cu avionul in Israel,


Un pământ atât de adâncit în istorie, încât pare că o respiră, Israelul primește anual aproximativ 3,5 milioane de vizitatori, fiind una din cele mai atractive și mai populare destinații din Orientul Mijlociu. În timp ce majoritatea turiștilor sunt în căutare de obiective istorice, dornici de a explora vestigiile incredibile oferite de Ierusalim, există multe alte locuri de văzut și lucruri de făcut în Israel.

Turiștii în căutare de distracții pot lua calea aglomeratului și cosmopolitului Tel Aviv, un oraș vibrant, cu o atmosferă modernă și cu o zonă de coastă, veșnic însorită, la Marea Mediterană. Tel Aviv este și gazda faimosului târg de cămile, unde iubitorii de shopping pot găsi mai multe decât și-au dorit vreodată, însă adăpostește și nenumărate muzee și galerii de artă la fel de interesante.

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 circuite

de la 819  / persoana * perioada 28.11.2022 - 03.12.2022 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii
de la 869  / persoana * perioada 22.12.2022 - 27.12.2022 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Itinerariu: Israel

Durata: 5 nopti

Plecari: 1 noiembrie, 10 noiembrie, 22 noiembrie, 22 decembrie, ...

Itinerariu: Israel

Durata: 7 nopti

Plecari: 29 noiembrie, 27 decembrie