Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Carol


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere

Perfect amplasat in centrul orasului se afla in apropierea marii, a plajei din Constanta(50 m) si a principalelor obiective turistice, cum ar fi: Muzeul de Arheologie si Edificiul Roman cu Mozaic, Muzeul de Arta, Acvariu, Portul Turistic Tomis. Atmosfera clasica si distinsa pe care o emana hotelul face din acesta cea mai placuta destinatie a calatoriei in Constanta. Sali de conferinta: Kogalniceanu capacitate 12 locuri. Ferdinand capacitate 50 locuri . Sala Carol capacitate 16 locuri .
Descriere Camere
Hotelul ofera 24 unitati de cazare cu 53 de locuri.
Servicii Masa
Restaurant capacitate 70 locuri . Bar de zi capacitate 20 locuri.

De ce Vacanțe Smart?

În 15 ani peste 60.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0757.088.840 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.