Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blaxy Premium Resort


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Shower
Hairdryer
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
Children playground
Business centre
Fridge

Descriere

Blaxy Premium Resort este amplasat la 1 kilometru de Olimp, pe o suprafata de 72.000 de metri patrati.

Facilitati hotel: restaurant, acces gratuit la piscinele exterioare ale Resortului– 4 piscine (1 pentru copii), acces plaja privata Blaxy Resort la Marea Neagra (aprox. 10.000 mp) cu baza nautica, parcare privata, accesul copiilor la locul de joaca (pentru unele servicii dedicate copiilor se poate percepe taxa. De exemplu: babysitting, workshops etc.), acces gratuit si/sau contra cost la activitati de divertisment, programe de dans si de gimnastica, spectacole, etc. (servicii si facilitati), baruri interioare și exterioare la piscine si pe plaja, internet, telefonie, business center, centru de Sanatate si SPA.
Complexul cuprinde 3 cladiri cu 540 de apartamente de tip condo.

Facilitati camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus, internet wi-fi, uscator de par, cana electrica, prosoape, terasa proprie, acces pe baza de bratara.

Servicii masa

Facilitati copii
Descriere camere:
aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus, internet wi-fi, uscator de par, cana electrica, prosoape, terasa proprie, acces pe baza de bratara.
Descriere facilitati:
restaurant, acces gratuit la piscinele exterioare ale Resortului– 4 piscine (1 pentru copii), acces plaja privata Blaxy Resort la Marea Neagra (aprox. 10.000 mp) cu baza nautica, parcare privata, accesul copiilor la locul de joaca (pentru unele servicii dedicate copiilor se poate percepe taxa. De exemplu: babysitting, workshops etc.), acces gratuit si/sau contra cost la activitati de divertisment, programe de dans si de gimnastica, spectacole, etc. (servicii si facilitati), baruri interioare și exterioare la piscine si pe plaja, internet, telefonie, business center, centru de Sanatate si SPA.
Complexul cuprinde 3 cladiri cu 540 de apartamente de tip condo.
Locatie:
Blaxy Premium Resort este amplasat la 1 kilometru de Olimp, pe o suprafata de 72.000 de metri patrati.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 17 ani peste 60.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.