Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Centru fitness
Restaurant
Piscina exterioara
Aer Conditionat

Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Acest hotel este situat pe malul mării, pe litoralul oraşului Kuşadası. La 500 de metri de proprietate este un centru comercial. Plaja Doamnelor este situată la 6 km. Centrul oraşului Kuşadası, unde veţi găsi numeroase restaurante şi baruri la modă, se află la 8 km de Hotelul Ephesia. Marele Teatru din Efes este la 16 km de proprietate. Aeroportul Adnan Menderes din Izmir se află la 75 km.
Facilitati
Oferă o plajă privată acoperită cu nisip şi o grădină plină de palmieri. Proprietatea are o piscină semi-olimpică în aer liber şi un centru spa. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii se pot relaxa la centrul spa dotat cu saună şi baie turcească şi pot face mişcare la centrul de fitness. De asemenea, se pot destinde la piscina interioară sau pot beneficia de un masaj.
Descriere Camere
Hotelul Ephesia pune la dispoziţia oaspeţilor camere cu aer condiţionat şi decor elegant în nuanţe pastelate. Toate camerele beneficiază de un balcon, iar unele oferă vedere superbă la Marea Egee.
Servicii Masa
La hotel există 2 restaurante şi 3 baruri. Restaurantele servesc specialităţi din bucătăria italiană. Barurile oferă băuturi revigorante şi gustări.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



160 m fata de plaja