Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Gradina
Parcare
Restaurant

Descriere

Administrată de o familie şi oferind vedere superbă la munte, Casa Boierească beneficiază de o amplasare pitorească în micul sat Peştera, în interiorul rezervaţiei naturale Piatra Craiului şi în apropiere de Bran Moeciu.

Faimosul Castel Bran este la o distanţă de 8 km, iar la Brașov se poate ajunge cu mașina în 30 de minute. Oaspeţii se vor putea destinde şi bucura de aerul curat, natura nealterată şi cadrul relaxant. Mai multe trasee de drumeții încep direct de la proprietate.

Oaspeţii pot savura mâncăruri româneşti tradiţionale preparate cu măiestrie la restaurantul à la carte ce poate găzdui până la 50 de persoane. Acesta are 2 săli separate printr-o uşă glisantă, una dintre săli fiind destinată exclusiv nefumătorilor.

Meniuri separate pentru sugari și copii mici pot fi furnizate la cerere. Există o cameră de joacă și un loc de joacă unde copiii se pot distra. Scaune înalte şi pătuţuri pot fi puse la dispoziţie. De asemenea, se oferă facilităţi de tenis de masă şi biliard.

WiFi gratuit este disponibil în zonele publice și există o terasă acoperită, unde oaspeții se pot relaxa.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



10 km fata de partie