Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotel Balea din Neptun este amplasat in partea de Nord a statiunii, in apropierea Hotelului Doina la 5 minute de Gara Neptun. Atat hotelul cat sirestaurantul sunt imprejmuite de pomi ce asigura suficienta umbrain zilele toride de vara, dar si o zona de a la carte la restaurant undeva asteptam in serile de vara. Hotelul are 190 camere impartite pe5 nivele, este dotat cu 2 lifturi, iar camerele de la etaje sunt dotate cubalcoane. Toate camerele au bai proprii. Hotelul are o parte din camere renovate in 2019, cu bai si camere refacute cu standarde de 2*. Hotelul dispune de parcare proprie acoperita si restaurant a la carte.

Camerele duble(twin) 2 **superior in corp A - 190 camere clasificate la categoria2 stele , mobilier clasic reconditionat, televizoare LED, racitoaretip minibar, AC. Baile sunt renovate.
Patul suplimentar se solicita la receptie este 50 lei/zi si se confirma in limitadisponibilitatii. Toate camerele sunt la etaj si au balcon.


Dotari:
- toatecamerele au baie proprie, televizor, frigider minibar.
- camerelemodernizate au aer conditionat, tv LED, minibar nou, baie modernizata.
- in toatecamerele s-au schimbat saltelele, lenjeria si prosoapele.
Restaurantuleste deschis si are o terasa cu vedere la strada principala. Se pot servi toatemesel, meniu european cu servire a la carte.

Toate camerele hotelului sunt duble. Acestea au 2 paturisimple care sunt lipite, in majoritatea camerelor rezultand un pat de 1,8 mlatime.
In aceste camere exista posibilitatea de a monta un pat suplimentar culungimea de 1,2 m, pentru copil.
Intr-o camera se pot caza 2 adulti si un copil inpaturile lipite, iar al doilea copil in patul suplimentar.
Va informam ca incepand cu anul2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiindutilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.
Va rugam sa informati toti turisti care au achizitionat, sau vor achizitiona,servicii la Hotel 2D resort & spa pentru a nu le creea neplaceriacestora in momentul cazarii.




ANIMALELEDE COMPANIE SE CAZEAZA GRATIS



De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta