Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Nessebar Mare Resort


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces persoane handicap
Aer Conditionat
Aerobic
Baie cu aburi
Bar
Biliard
Centru Spa
Gradina
Internet gratuit
Jacuzzi
Lift
Masaj
Parcare contra cost
Piscina exterioara
Piscina interioara
Plaja privata
Receptie deschisa 24 h
Rent a car
Restaurant
Sala conferinte
Sala fitness
Sauna
Schimb valutar
Seif
Snack bar
Tenis de masa
Loc de joaca pentru copii
Teren tenis
Transfer aeroport

Descriere

Înconjurat de un parc mare lângă plajă, hotelul Sol Nessebar Mare asigură o ofertă all inclusive bogată şi o gamă largă de facilităţi şi divertisment. Centrul staţiunii Sunny Beach este la 5 km, iar staţia de autobuz este la 100 de metri de complex. Oraşul antic Nesebăr se află la 2 km de hotel.
Facilitati
Oaspeţii complexului se pot bucura şi de noul parc acvatic sezonier, cu 5 tobogane de apă şi mai multe piscine, care fac parte din oferta all-inclusive şi funcţionează de la începutul lunii iunie până la sfârşitul lunii septembrie, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de programul hotelier. În plus, un punct de atracţie unic, Rocky River, duce oaspeţii de-a lungul plajei şi la o piscină din pădure şi pe lângă terasele de pe malul mării.Hotelul oferă oaspeţilor săi piscină interioară şi piscină în aer liber, cu terasă, şezlonguri şi umbrele de soare gratuite în jurul piscinelor şi pe terasele de pe plajă. Serviciile spa includ o varietate de masaje şi tratamente de înfrumuseţare, precum şi acces la o cadă cu hidromasaj, saună şi baie de aburi. Personalul hotelului oferă divertisment, iar copiii se pot bucura de Clubul Copiilor. De asemenea, aveţi la dispoziţie biliard, darts, închirieri de biciclete şi o sală de jocuri. Proprietatea oferă un teren de tenis şi un teren multifuncţional pentru baschet, volei sau fotbal.
Descriere Camere
Toate unităţile de cazare sunt elegante şi includ mini-frigider, seif, TV prin cablu şi balcon. Băile private sunt dotate cu cadă, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.
Servicii Masa
Oferta All Inclusive a Hotelului Sol Nessebar Mare cuprinde 6 restaurante/baruri tematice, care servesc mâncăruri şi băuturi rafinate. Oaspeţii pot alege între mâncărurile internaţionale şi bulgare în restaurantul principal, bucătărie spaniolă la Paellador Levante (care funcţionează din iunie până la jumătatea lunii septembrie), restaurantul italian Osteria del Golfo (care funcţionează de la mijlocul lunii mai până la sfârşitul lunii septembrie), sushi şi fructe de mare la Umi Japanese Corners (care funcţionează din iunie până la sfârşitul lunii august), tapas şi cocktail-uri spaniole la Taperia Malecon (care funcţionează din iunie până la sfârşitul lunii septembrie) şi Biergarten (care funcţionează de la mijlocul lunii mai până la sfârşitul lunii septembrie). Barul Embarcadero (care funcţionează din iunie până la mijlocul lunii septembrie), oferă panini, cocktailuri răcoritoare şi băuturi fără alcool şi se bucură de o locaţie unică pe terasele de pe malul mării.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



40 m fata de plaja