Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Bar
Piscina exterioara
Sezlonguri si umbrele
Sezlonguri si umbrele

Descriere

Vila Despo este situata in zona Troulos, la 200 m de plaja cu acelasi nume si la 9 km de orasul Skiathos. Plaja Troulos beneficiaza de un nisip foarte fin, tot aici va puteti delecta cu traditionalele mancaruri grecesti servite la una din tavernele situate in aceasta zona. Aceasta plaja a fost denumita astfel dupa o mica insula descoperita in apropiere si a carei infatisare aminteste de formele unui dom. Plaja are un farmec aparte dat nu doar de apa cristalina si de nisipul incredibil de fin, ci si de padurea de pin care ajunge pana aproape de mare. De asemenea, la 100 de metri de vila exista super market, taverne si statia autobuzului cu care se poate ajunge in oras.
Facilitati
Vila Despo are 8 studiouri si un apartament dispuse in forma de amfiteatru intr-o gradina plina cu flori si copaci. Piscina cu bar se afla la doar 50 de metri distanta (vis a vis) este dotata cu umbrele si sezlonguri, accesul este gratuit ca in cazul tuturor picinelor din insula, singura obligatie din partea turistilor fiind cea impusa de bunul simt si care presupune printre altele consumul de produse de la barul piscinei.
Descriere Camere
Studio-urile sunt luminoase si spatioase, sunt echipate cu aer conditionat, au terasa, baie cu dus si chicineta echipata cu plita electrica, frigider, fierbator apa, hota si vesela. Aerul conditionat se utilizeaza si se achita optional direct la proprietar (35 euro/camera/saptamana). Proprietarii vilei fac curatenie in camera si schimba prosoapele si lenjeria de pat la trei zile.
Servicii Masa
Pachetele de servicii la Vila Despo se vand in regim self catering (fara masa).

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



300 m fata de plaja