Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aida

   Str Vilelor Nr 7, Geoagiu Bai, Jud Hunedoara, Geoagiubai


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 500 de metri de centrul localităţii Geoagiu Bai, hotelul Aida ofera acces gratuit la internet WiFi, un restaurant à la carte si o zona de wellness. Sunt disponibile locuri de parcare gratuite şs exista o statie de autobuz la 300 de metri.
Hotelul dispune de camere duble matrimoniale sau twin inclusiv camere pentru persoane cu dizabilutati, sala de conferinte cu o capacitate de 50 de persoane, restaurant cu o capacitate de 100 de persoane, zona SPA, terasa de vara, parcare privata cu o capacitate de 30 de locuri

Camerele hotelului Aida au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie privata cu dus. De asemenea, se bucura de vedere la muntii din jur. Proprietatea are si un lounge comun.

Zona de wellness include o piscina interioara, o sauna si un centru de fitness. La cerere, se ofera masaje.
Facilitati gartuite : Sauna si piscina, Internet broadband pe cablu si wireless in tot hotelul;masa de billiard, tenis de masa, șah, table;
Servicii contra cost : Sala de conferinte cu toate dotarile; masaj, tratamente balneo-fizioterapice;

Descriere camere:
Camerele hotelului Aida au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi baie privată cu duş. De asemenea, se bucură de vedere la munţii din jur. Proprietatea are şi un lounge comun.

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta