Esti pregatit pentru o vacanta Smart?
UNDE
VREI SĂ MERGI
Cauta hotelul

Vacante in Caraibe-Barbados

Sejur Caraibe Barbados 2018 | Vacantesmart.ro

Vacanta in Barbados

Daca te afli in cautarea unei vacante exotice in Barbados, te afli in locul potrivit. Barbados este o insula in Caraibe, celebra datorita climei placute si a plajelor, turistii sosind in general in locatii din sudul insulei precum Christ Church, St. James sau St. Lucy.

Oferte litoral Barbados

Daca esti in cautarea unei vacante in Barbados, ai de ales intre mai multe locatii de pe insula precum Christ Church, cunoscut pentru plaja denumita ""The Gap"" si St. James, cunoscut pentru parcul natural Lancaster si gradinile Andromeda. Turistii care aleg hotelurile atractive din Barbados beneficiaza de o experienta cu adevarat "Smart" prin prisma preturilor accesibile si a confortului maximde care beneficiaza pe toata durata unui sejur in Barbados.

Sejur Barbados: cupluri sau cu familia?

Indiferent ca urmeaza sa te pornesti intr-o excursie in Barbados sau impreuna cu partenerul sau cu familia, ai la dispozitie o serie de hoteluri elegante cu diverse optiuni de petrecere a timpului liber. Intre variantele de cazare in Barbados cu piscina exterioara si sezlonguri, te poti bucura si de spatii de joaca, topogane, cluburi de joaca pentru copiii sau alte variatii de pachete de entertainment.

Calatorie in Barbados

Daca doresti sa calatoresti in Barbados, e bine sa stii cateva detalii inainte de a pleca. Barbados este o insula situata in extremitatea sudica a Marii Caraibelor si este in general ferita de uragane. Fiind un climat tropical, temperatura este in mod constant intre 27 si 30 de grade, cu un sezon secetos intre Decembrie si Aprilie si un sezon ploios intre Mai si Noiembrie. Pentru a ajunge in Barbados, aveti nevoie de un pasaport valabil minim un 6 luni, iar daca stai pentru mai putin de 90 de zile, nu ai nevoie de o viza. Barbados are prize de tip A si B la 115 V, deci ai nevoie de un adaptor pentru a putea sa iti incarci echipamentele electronice.