Esti pregatit pentru o vacanta Smart?
UNDE
VREI SĂ MERGI
Cauta hotelul

Vacante in India

Vacanta India | Sejur India 2018 | Vacantesmart.ro

Vacanta in India

Daca te afli in cautarea unui sejur in India, te afli in locul potrivit. India se afla in Asia de Sud, fiind una dintre cele mai populate tari de pe planeta, dar care ofera vizitatorilor o experienta aparte din punct de vedere cultural.

Oferte sejur India

Daca esti in cautarea unei vacante in India, aici e locul potrivit pentru alegerea unei vacante in locatii precum Agra, Madural, Varca, Majorda, Cansaulim, Candolim, Calangute sau Kerala.

Sejur India: cupluri sau cu familia?

Indiferent ca urmeaza sa te pornesti intr-o excursie in India sau impreuna cu partenerul sau cu familia, ai la dispozitie o serie de hoteluri elegante cu diverse optiuni de petrecere a timpului liber.

Calatorie in India

Daca doresti sa calatoresti in India, e bine sa stii cateva detalii inainte de a pleca. India este o tara aflata in Asia, iar pentru a putea intra in India aveti nevoie de un pasaport valabil minim 6 luni si de o viza de turist (e-visa) care poate fi obtinuta de la ambasada Indiei la Bucuresti si care este valabila pentru 60 de zile. India are prize de tip C, D si M la 230 V si 50 Hz, deci nu aveti in general nevoie de un adaptor special pentru a va putea incarca accesoriile electronice. India este o tara vizitata anual de peste 8 de milioane de turisti, cei mai multi fiind din Bangladesh, SUA, UK, Canada, Malaezia, Sri Lanka, Australia, Germania si China.