Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces persoane handicap
Aer Conditionat
Aerobic
Animatie
Baie cu aburi
Baie cu aburi
Bar
Biliard
Centru Spa
Gradina
Internet gratuit
Jacuzzi
Masaj
Parcare gratuita
Plaja privata
Receptie deschisa 24 h
Rent a car
Restaurant
Sala fitness
Sauna
Snack bar
Teren tenis
Tobogane

Descriere

Situat în Alanya, la 250 de metri de centrul orașului Oba, acest hotel administrat de o familie oferă apartamente cu balcon. Green Garden se află la 150 de metri de o plajă cu nisip publică și are o piscină în aer liber.
Facilitati
Oaspeții pot practica o varietate de sporturi, inclusiv minigolf și tenis. De asemenea, aceștia pot beneficia de tratamente de masaj sau se pot relaxa la hamam. Pentru cei mici există un loc de joacă.
Descriere Camere
Camerele moderne de la Green Garden Resort Hotel sunt decorate în nuanțe neutre și au podea cu parchet la minat și mobilier din lemn. Fiecare cameră are aer condiționat, TV prin satelit și zonă de relaxare.
Servicii Masa
Restaurantele Ginger Ana și Palm & Aqua servesc mâncăruri turcești preparate din ingrediente proaspete. Restaurantul italian servește mâncăruri italiene și are o fereastră mare cu vedere la grădină, la piscină și la Marea Mediterană. Hotelul are 4 baruri, care oferă băuturi și cocktailuri revigorante.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



250 m fata de plaja