Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Park Royal Cancun


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Internet gratuit
Piscina exterioara
Plaja privata

Descriere

Acest hotel din orașul Cancun este amplasat pe o porțiune de 500 de metri de plajă privată de pe malul Mării Caraibilor. Oferă 2 piscine în aer liber şi 4 restaurante şi lounge-uri.

Toate camerele de la Grand Park Royal Cancun - All Inclusive au vedere la mare, balcon, minibar și TV cu ecran plat și canale prin satelit. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu fier de călcat și birou. Vilele beneficiază de un serviciu de majordom și de room-service cu program nonstop.

Printre localurile unde se poate lua masa se numără restaurantul El Mirador, care oferă micul dejun și cina à la carte cu preparate culinare italiene într-un cadru rafinat, restaurantul Cocay, care servește un bufet cu preparate internaționale, La Concha, care oferă specialități din fructe de mare la prânz și un meniu mexican gourmet la cină și restaurantul El Oriental, care servește preparate orientale.

Oaspeții pot beneficia de ședințe de masaj în aer liber și de tratamente spa. La un cost suplimentar, proprietatea oferă și acces la un centru de fitness.

La Aeroportul Internațional din Cancún se ajunge cu mașina în 30 de minute.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



500 m fata de plaja