Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Gradina
Restaurant

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Oferind vedere superbă la Coasta Amalfi, Hotelul Santa Caterina este o vilă in stil art nouveau construită pe o stancă cu vedere la mare. Oferă multe terase și o piscină frumoasă, toate cu vedere la mare.

Construită in stancă și aflată deasupra mării, piscina este inconjurată de șezlonguri și de umbrele. Oaspeții au acces la piscină și la plaja privată de mai jos, folosind lifturile de sticlă private ale proprietății.

Zona de wellness de la Santa Caterina include o saună, hamam și servicii de masaj, precum și un centru de fitness bine echipat, cu vedere la mare.

Camerele și suitele elegante au podea cu gresie majolica de Vietri și mobilier luxos. Printre facilitățile disponibile se numără un balcon cu vedere directă sau parțială la mare, precum și acces gratuit la internet ADSL.

Restaurantul Glicine, distins Michelin, propune un nou concept de luat masa in lux, oferă o bucătărie orientată pe preparate locale echilibrate, elegante și inovatoare și arome mediteraneene. Restaurantul Al Mare este specializat in pește proaspăt și pizza gătită intr-un cuptor cu lemne. Mesele sunt servite pe terasa cu vedere la mare.

Oferind parcare privată, acest hotel de 5 stele este la doar 1 km de Amalfi. Renumita stațiune VIP Positano este la 15 minute de mers cu mașina.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



600 m fata de plaja