Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacante cu avionul in Durres, Albania

Vacante cu avionul in Durres, Albania

Albania  a devenit o destinaţie tot mai apreciată de turiştii interesaţi de vacanţe la mare si tarife mult mai mici fata de alte destiantii precum Grecia sau Croatia. Frumuseţea plajelor albaneze, cu mici insule izolate, atrage anual tot mai multi turisti.Riviera albaneză este o destinaţie foarte frumoasă şi liniştită. Peisajul este superb, apusurile de soare vor rămâne mult timp în amintirea turiştilor, iar peştele de mare care poate fi mâncat aici este pur şi simplu delicios.

Citeste mai mult

Vacante cu avionul in Durres, Albania


Albania  a devenit o destinaţie tot mai apreciată de turiştii interesaţi de vacanţe la mare si tarife mult mai mici fata de alte destiantii precum Grecia sau Croatia. 
Frumuseţea plajelor albaneze, cu mici insule izolate, atrage anual tot mai multi turisti.

Riviera albaneză este o destinaţie foarte frumoasă şi liniştită. Peisajul este superb, apusurile de soare vor rămâne mult timp în amintirea turiştilor, iar peştele de mare care poate fi mâncat aici este pur şi simplu delicios.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!