Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dosso Dossi Old City


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Centru Spa
Restaurant
Sauna

Descriere

Dosso Dossi Hotels Old City se află în cartierul Sultanahmet, la distanță de mers pe jos de puncte de atracție istorice, cum ar fi Muzeul Hagia Sofia, Bazilica Cisternă și Moscheea Albastră. Stația de tramvai Sultanahmet este la doar 4 minute de mers pe jos de Dosso Dossi. Facilitățile oferite de proprietate includ hamam, saună și centru de fitness. Camerele hotelului sunt izolate fonic. Oaspeții beneficiază de recepție deschisă non-stop, serviciul concierge și WiFi gratuit în toată proprietatea.

Toate camerele de la Dosso Dossi Hotels Old City au decor elegant, aer condiționat, TV LCD cu canale prin satelit, minibar, cutie de valori, fierbător electric și baie privată cu duș. Unele camere sunt dotate cu birou, canapea și aparat de cafea.

Dosso Dossi Hotels Old City este un hotel urban deosebit, care acceptă copiii. Hotelul întâmpină copiii cu jucării. Proprietatea oferă mese tip bufet și meniuri speciale pentru copii. Copiii beneficiază zilnic de lapte, iaurt cu fructe și fructe proaspete. Proprietatea pune la dispoziție scaun înalt pentru copil, cărucior, cădiță și halate de baie pentru copii. Hotelul oferă canale TV și DVD-uri speciale pentru copii.

Dimineața, proprietatea servește micul dejun tip bufet bogat. Puteți să savurați o gamă de mâncăruri turcești și vegetariene la restaurantul Tulip sau să vă relaxați cu băuturi răcoritoare și băuturi la barul din hol. În plus, hotelul serveşte şi o supă de noapte.

Oaspeții hotelului pot să se relaxeze la baia turcească în stil tradițional, saună și camera de aburi. Proprietatea pune la dispoziție centru modern de fitness, echipat complet. La cerere, puteți opta pentru sesiuni de masaj tradițional și modern.

Hotelul se află la 4,3 km de Piața Taksim și la 46 km de Aeroportul Sabiha Gokcen. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Atatürk, aflat la 20 km de proprietate. Hotelul oferă serviciul de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar. Aeroportul Istanbul se află la 52 km.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



4.7 km fata de centru