Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Parcare
Restaurant

Descriere

Acest hotel modern pune la dispoziție camere elegante cu TV LCD cu canale prin satelit, situate langă campusul principal al Universitătii din Istanbul. Oaspeții au la dispozitie o piscină sezonieră pe acoperiș și o saună gratuită. Statia de metrou Vezneciler este la doar 200 de metri si oferă acces usor la alte zone din oras, inclusiv la Piata Taksim si Bulevardul Istiklal.

Camerele Hotelului Klas sunt decorate in culori deschise si includ WiFi gratuit, minibar si facilităti pentru prepararea de ceai/cafea. Toate camerele au baie privată modernă, cu dus tip walk-in.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet bogat si pot savura preparate turcesti si internationale la restaurantul hotelului, Tulipa. Barul cu terasă de langă piscină servește băuturi răcoritoare si gustări in timpul zilei.

Hotelul Klas este situat la 15 minute de mers pe jos de Marele Bazar. Statia de tramvai Laleli-Üniversite este la 3 minute pe jos si oferă acces rapid spre Moscheea Albastră, Hagia Sofia si Palatul Topkapi, călătoria durand 5 minute. Statia de metrou Vezneciler oferă acces la Gara Marmaray, cu legături spre partea asiatică a orasului. Aeroportul Atatürk este la mai puțin de 18 km, iar Aeroportul Istanbul se află la 49 km.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



2.5 km fata de centru