Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fushifaru Maldives


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Internet gratuit
Piscina exterioara

Descriere

Situat la marginea estică a Atolului Lhaviyani, la o călătorie pitorească de 35 de minute cu hidroavionul, această insulă mică se află între 2 canale care conectează laguna interioară a atolului cu marea exterioară, în timp ce pe o parte există un banc mare de nisip. Fushifaru Kan’du este o zonă marină protejată. La doar câțiva metri de insulă există 3 locații importante de scufundări, inclusiv renumitul Fushifaru Thila, unul dintre cele mai iconice locuri pentru scufundări și o stație de epurare marină, unde apa curată atrage creaturi precum diavoli de mare, țestoase și multe altele.

Îmbinând designul și arhitectura maldiviană cu estetica modernă, plaja și vilele deasupra apei de la Fushifaru Maldives emană o atmosfera primitoare, dar luxoasă în amenajare și facilități.

Oaspeții vor lua masa la Korakali, micul dejun, prânzul și cina la Raakani Grill pentru preparate asiatice cu accent pe cele mai rafinate varietăți locale de fructe de mare și vor merge la barul Fanihandhi pentru a face plajă și a savura cocktail-uri la apus.

Centrul spa Heylhi este un sanctuar de wellness care va relaxa orice suflet, iar numeroasele terenuri de sport și diversele sporturi nautice vor energiza oaspeții.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



10 m fata de plaja