Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OUTRIGGER MAURITIUS BEACH RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul de 5 stele Outrigger Mauritius Beach Resort beneficiaza de o pozitionare absolut uimitoare, gasindu-se in partea de sud-vest a insulei Mauritius, pe malul oceanului, aproape de lagunele de culoare turcoaz din Oceanul Indian. Amplasat in rezervatia naturala Bel Ombre, hotelul imbina serviciile de lux cu farmecul si traditia caracteristice plantatiilor de trestie de zahar din Mauritius, de la inceputul secolului al XVII-lea.

Localizare
Outrigger Mauritius Beach Resort este un hotel de 5 stele, pozitionat in partea de sud-vest a insulei, in Bel Ombre, la 45 de minute de aeroportul din Mauritius.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de 181 de camere, 3 restaurante, 2 baruri, 4 piscine, piscina cu tobogan si club pentru copii, sali de conferinte, centru fitness, centru spa, terenuri de tenis, spatii amenajate pentru practicarea de scufundari si a sporturilor nautice, scoala de kitesurfing, magazin de suveniruri, salon de infrumusetare, Internet wi-fi, roomservice, babysitting, spalatorie.

Facilitati camere
Hotelul dispune de camere cu vedere la mare, dotate cu balcon sau gradina, baie cu dus, aer conditionat, televizor, telefon, radio, uscator de par, fier si masa de calcat, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, minibar, seif, internet wi-fi, diverse jocuri (la cerere).

Sport & Divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor facilitati excelente si activitati care combina relaxarea si distractia, garantandu-le acestora ca nu se vor plictisi nicio clipa. Hotelul dispune de 4 piscine, centru de fitness complet echipat, terenuri de tenis, spatii amenajate pentru practicarea de scufundari si a altor sporturi nautice, scoala de kitesurfing.

Drinks & Food
Hotelul detine 3 restaurante ii asteapta pe turisti cu preparate locale, europene, mediteraneene, indiene si asiatice, fructe de mare proaspete, iar bauturile alcoolice si nealcoolice pot fi servite la cele 2 baruri.

Facilitati copii
Copiii cu varsta intre 3 si 12 ani se pot distra la piscina cu tobogan sau in clubul pe care hotelul il pune la dispozitia acestora, iar la cerere se poate beneficia de serviciul de babysitting- contra cost.

SPA & Wellness
Navasana Spa ii asteapta pe turisti cu diverse tratamente si terapii bazate pe produsele Terrake, inspirate de pamant, aer, apa si plante. Acestia se pot relaxa la hidromasaj, balneoterapie, la sauna sau la jacuzzi.

Site Web
http://outriggermauritius.com/

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta