Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Internet gratuit
Piscina exterioara

Descriere

Situat în Khaolak, Sarojin oferă o grădină tropicală luxuriantă, cu acces direct la o zonă de plajă retrasă. Înconjurat de parcuri naționale și păduri tropicale, oferă un refugiu tropical de 1 oră cu mașina de la Phuket.

Camerele de la The Sarojin sunt amplasate în grădini amenajate cu flori locale și fructe exotice. Fiecare cameră este dotată cu un difuzor bluetooth și acces WiFi gratuit. După-amiezile pot fi petrecute leneș la pavilionul în aer liber în stil thailandez în timp ce savurați cafea de la minibar.

Această stațiune de lux se află la mai puțin de 1 oră cu barca de faimoasele locuri de scufundări de pe Insulele Similan și Surin, disponibile între noiembrie și aprilie. Magnifice peșteri și lagune naturale de calcar din Golful Phang Nga sunt la doar 40 de minute cu barca.

Tratamentele de masaj relaxant pot fi savurate la centrul spa de la Sarojin sau lângă piscina în aer liber. Fiecare zi este o experiență la The Sarojin, unde personalul poate organiza cu ușurință cursuri de gătit thailandez sau charter-uri private cu barca pentru a vizita insulele din apropiere.

Restaurantul Ficus servește preparate din bucătăria internațională modernă, în timp ce The Edge servește fructe de mare proaspete lângă plajă. O gamă largă de vinuri poate fi savurată la The Wine Bar & Cellar. De asemenea, oaspeții pot solicita coșuri de picnic gourmet pentru o zi sau o cină romantică la lumina lumânărilor la cascade.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



750 m fata de plaja