Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Piscina exterioara
Restaurant

Descriere

Del Levante-Torre Canne-Puglia

Hotelul Del Levante 4*, este situat in centrul fermecatoarei Riviere Adriatice din Puglia, si ofera siguranta unui sejur memorabil, plin de relaxare cu soare, mare si o gama variata de servicii. Hotelul se afla in Torre Canne, localitate pe malul Marii Adriatice in sud-estul Italiei si catunul municipalitutii Fasano din provincia Brindisi, Puglia.

Prezentarea oficiala a hotelului: http://www.dellevante.com/

Localizare: Hotelul ofera o vedere panoramica superba asupra marii si este amplasat intr-o locatie convenabila ce este ideala pentru vizitarea localitatilor Ostuni, Valle dItria, Castellana Grotte, Alberobello, Torre Canne, Egnazia, Monopoli, Polignano, a Gradinii Zoologice Safari din Fasano, si multe altele.
Plajele frumoase din Savelletri sunt la 5 minute de mers cu masina, la fel ca si autostrada Bari-Brindisi. Aeroportul Brindisi si Gara Fasano sunt la 30, respectiv 9 minute de mers cu masina.

Facilitati hotel: Hotelul del Levante are o cladire splendida cu arhitectura specifica Pugliei, fiind inconjurat de palmieri maiestuosi si o gradina englezeasca, care se intinde pana la plaja de nisip. Hotelul dispune de 2 restaurante, bar, o plaja privata, 2 piscine exterioare, water park, centru fitness si SPA, sala de conferinta, mini-club, teren de golf (la 6 km), activitatile sportive si culturale, zonele de relaxare, divertismentul, barul, piscina mare si multe alte servicii exclusiviste vor asigura un sejur memorabil.

Facilitati camere: Hotelul are 149 camere recent renovate cu mobilier mediteranean, confortabil si modern. Camerele disponibile sunt: camere standard, camere superioare, camere family si suite. Toate camerele au uscatoare de par, telefoane, tv prin satelit, aer conditionat, conexiune wifi si minibar.

Restaurantul hotelului ofera delicatese din regiunea Puglia, cu specific mediteranean si de la ferma lor bio. De asemenea dispune de un snack bar american si de un restaurant pe plaja cu pizzerie.


Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



50 m fata de plaja