Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Be Live Collection Punta Cana

   Punta Cana, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta

de la
2534  2529 
Tarif / persoana
* perioada 22.02.2025 - 01.03.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Internet gratuit
Piscina exterioara

Descriere

Be Live Collection Punta Cana 5* - Punta Cana - Republica Dominicana

Link hotel: https://www.belivehotels.com/en/hotels-punta-cana/be-live-collection-punta-cana

Localizare: Be Live Collection Punta Cana este situat pe plaja din Cabeza de Toro, fiind protejata de un recif de corali si inconjurata de o gradina tropicala. Resortul este situat la 20 de minute de Aeroportul International Punta Cana.

Facilitati camere: Camerele de la Be Live Collection Punta Cana dispun de aer conditionat, TV prin cablu si minibar, seif disponibil cu cost suplimentar. Hotelul dispune de camere cu acces direct la piscina sau la plaja.

Facilitati hotel:
Resortul dispune de 9 piscine, dintre care 2 sunt destinate oaspetilor care rezerva pachete Adults Club. Seara se organizeaza spectacole si programe de divertisment. Oaspetii pot beneficia de nenumarate activitati, precum tenis, volei, ping-pong, navigatie si scufundari.
In resort se pot organiza nunti si dispune de sala de conferinte. Oaspetii hotelului Be Live Collection Punta Cana beneficiaza de room service nonstop, de servicii spa si de un salon de infrumusetare, cu cost suplimentar.

Gastronomie: In restaurantul principal se servesc preparate internationale sub forma de bufet, iar restaurantele cu specific italian, mexican, asiatic, brazilian si mediteraneean si restaurantele gourmet servesc mancaruri a la carte.
La proprietate exista si alte restaurante, precum Lobster House, Steak House, Burger Corner si KM Pizza.

In apropierea resortului Be Live Collection Punta Cana se afla un teren de golf, un club de iahting si unul de pescuit.


Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



10 m fata de plaja