Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Santa Maria

   Santa Maria, Insulele Capului Verde Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Plaja privata
Restaurant

Descriere

RIU PALACE SANTA MARIA


LOCALIZARE:
Situat pe o plaja idilica de nisip alb de pe insula Sal, Hotelul Riu Palace Santa Maria ofera un serviciu all-inclusive disponibil nonstop pentru un sejur de neuitat. Alegerea bucatariei, programele de divertisment, gama de facilitati si parcul acvatic Splash Water World ofera combinatia perfecta pentru o experienta cu adevarat unica la RIU.


FACILITATI:
Hotelul Riu Palace Santa Maria are un total de 1.001 camere repartizate pe sase blocuri. Camerele ofera un spatiu cald, modern si primitor, gratie armoniei obtinute prin gama de culori si alegerea materialelor. Protagonistii designului sunt natura, precum si elementele decorative inspirate din stilul etnic. Mobilierul este realizat din lemn inchis la culoare, care, impreuna cu tonurile de pamant ale podelelor, adauga caldura intregului.
Mai mult, Hotelul Riu Palace Santa Maria ofera camere inot cu piscina privata pentru o experienta si mai exclusivista. Cand vine vorba de oprire si relaxare, nu exista un loc mai bun decat sezlongurile de langa una dintre cele 5 piscine in aer liber. Alternativ, va puteti indrepta spre zona de plaja privata rezervata oaspetilor hotelului si puteti admira imprejurimile incredibile.
Hotelul Riu Palace Santa Maria are diferite restaurante cu o selectie remarcabila de preparate culinare pentru a satisface toate gusturile: un mic dejun tip bufet cu statii de gatit live, specialitati italiene, preparate japoneze si fusion, si o gama larga de alte optiuni. De asemenea, va puteti ajuta la gustarile si dulciurile preferate la barurile si patiseria hotelului.
Distractia este garantata in acest hotel all inclusive de pe Insula Sal: programele de activitati, alegerea sporturilor acvatice disponibile pe plaja, clubul pentru copii RiuLand, piscina pentru copii cu tobogane si parcul acvatic Splash Water World ofera cel mai bun divertisment . Cu toate acestea, daca doriti sa va intoarceti acasa, simtindu-va complet inviorat, mergeti la centrul spa Renova, care include o sala de sport, o baie de aburi si o gama larga de tratamente care sa satisfaca toate nevoile.
Insula Sal este locul perfect pentru a va bucura de o vacanta in paradis. Va recomandam sa vizitati bazinele naturale din Buracona, vechiul sat pescaresc Pedra de Lume sau Palmeira, un sat pescaresc in care se afla singurul port al insulei. Pentru mai multe informatii despre aceasta destinatie, va rugam sa consultati Ghidul nostru turistic Sal Island si sa va planificati urmatoarea vacanta cu RIU.


DESCRIERE CAMERE:
DOUBLE STANDARD
Camerele duble standard au o suprafata de 29 m2 si sunt dotate cu cele mai bune facilitati. Toate camerele includ doua paturi de 110x200 cm, o zona de living cu o canapea, aer conditionat, un minibar, dozatoare de bauturi, un ceainic si un balcon sau terasa.


GRANDE DOUBLE ROOM
Camerele duble grande au o suprafata de 32 m2 si au tot ce aveti nevoie pentru un sejur placut si confortabil. Toate camerele au doua paturi de 110x200 cm sau un pat de 180x200 cm, o zona de living cu o canapea extensibila, aer conditionat, minibar, dozatoare de bauturi, ceainic si balcon sau terasa.


DOUBLE ROOM WITH PRIVATE POOL ( ADULTS ONLY )
Aceste camere sunt alegerea perfecta pentru un sejur de neuitat pe Insula Sal. Camerele de 30 m, au un pat de 180x200 cm, o zona de living cu o canapea, aer conditionat, un minibar, dozatoare de bauturi si un ceainic. In plus, terasa include o piscina privata cu sezlonguri pentru a va face sederea cat mai comfortabila.


FAMILY ROOM
Camerele de familie de la Hotelul Riu Palace Santa Maria sunt alegerea ideala pentru o vacanta de neuitat in familie. Aceste camere de 40 m au doua paturi de 110x200 cm sau un pat de 180x200 cm, o zona de living cu o canapea extensibila, aer conditionat, minibar, dozatoare de bauturi, fierbator si balcon sau terasa.


Taxaturistica: 2 euro/persoana/noapte. Se achita local, la receptia hoteluluide catre toti turistii cu varsta peste 16 ani.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



10 m fata de plaja