Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coco de Mer & Black Parrot Suites

de la
2313  2309 
Tarif / persoana
* perioada 09.10.2024 - 17.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Baby sitter
Bar
Centru Spa
Gradina
Internet gratuit
Masaj
Parcare gratuita
Plaja privata
Receptie deschisa 24 h
Rent a car
Restaurant
Sala fitness

Descriere

Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites se află pe o plajă privată în golful Anse Bois de Rose, oferind piscină, 2 restaurante și centru spa. Hotelul este amplasat pe 80 de hectare de grădini tropicale.

Camerele și suitele sunt spațioase, oferind aer condiționat, terasă și vedere la Oceanul Indian. Includ, de asemenea, zonă de relaxare, TV prin satelit și minibar. Băile proprii sunt dotate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul The Hibiscus și bar-restaurantul The Mango Terrace servesc mâncăruri creole și internaționale. Barul Coconut oferă băuturi.

Centrul spa The Waterfront oferă tratamente și masaje. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, la piscină sau pe șezlonguri la plajă. Hotelul poate organiza excursii pe insulă și expediții de scufundări și de pescuit în ape adânci.

Coco de Mer se află la numai 1 km de plaja Anse Takamaka și la 5 km de plaja Grand Anse. Aeroportul din insula Praslin este situat la 8 km de hotel.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



10 m fata de plaja