Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Uroa Bay Beach

de la
1194  1189 
Tarif / persoana
* perioada 12.12.2024 - 20.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Centru Spa
Gradina
Internet gratuit
Masaj
Parcare gratuita
Plaja privata
Receptie deschisa 24 h
Rent a car
Restaurant
Tenis de masa
Teren tenis
Transfer aeroport

Descriere

Complexul Uroa Bay Beach Resort este situat pe malul Oceanului Indian, lângă o plajă privată lungă de 300 m. Oraşul vechi Stone Town se află la 38 km, iar Aeroportul Zanzibar, la 41 km. La cerere, poate fi aranjat un serviciu de transfer de la/la aeroport.
Facilitati
Proprietatea oferă un bar la piscină, un restaurant și WiFi gratuit în zonele publice. Cada cu hidromasaj şi gama de masaje disponibile reprezintă opţiunea perfectă pentru o după-amiază relaxantă. Printre alte servicii şi facilităţi oferite de Uroa Beach se numără un birou de turism şi un teren de tenis.
Descriere Camere
Fiecare cameră este în sistem self-catering şi are acoperiş din paie, mobilier tradiţional din Zanzibar şi verandă cu vedere la grădina luxuriantă. Toate unităţile de cazare oferă aer condiţionat, minifrigider şi TV. Băile proprii sunt dotate cu duş şi bideu.
Servicii Masa
Restaurantul complexului Uroa Bay serveşte diverse mâncăruri tanzaniene şi locale, precum şi preparate occidentale clasice. În fiecare dimineaţă este servit un bufet de mic dejun.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



5 m fata de plaja