Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Vacante in Australia,

Cu un statut unic în lume, Australia este în acealaşi timp stat, insulă şi contient. Este o ţară de dimensiuni mari, aflată în emisfera sudică, între Oceanul Indian şi Oceanul Pacific. Australia este o naţiune tânără şi cu o istorie recentă dar populaţia băştinaşă, aborigenă a stăpânit aceste meleaguri timp de zeci de mii de ani înaintea venirii coloniştilor europeni. ...

Citeste mai mult

Vacante in Australia,


Cu un statut unic în lume, Australia este în acealaşi timp stat, insulă şi contient. Este o ţară de dimensiuni mari, aflată în emisfera sudică, între Oceanul Indian şi Oceanul Pacific. Australia este o naţiune tânără şi cu o istorie recentă dar populaţia băştinaşă, aborigenă a stăpânit aceste meleaguri timp de zeci de mii de ani înaintea venirii coloniştilor europeni. 
Australia este ţara varietăţii. Aici turistul poate vizita o varietate de obiective, de la metropolele moderne, cosmopolite, extrem de dezvoltate, la plaje neatinse, păduri tropicale, recife spectaculoase de corali, deşerturi întinse, animale nemaiîntânite în alte locuri pe glob şi până la specificul "outback" australian unde natura este la ea acasă. 
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

Itinerariu: Noua Zeelanda

Durata: 18 nopti

Plecari: 20 noiembrie

-2%
de la 6450  6300  / persoana * perioada 20.11.2024 - 07.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii