Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Vacante in Azerbaijan,

Citeste mai mult

Vacante in Azerbaijan,


Supranumită şi "Ţara Focurilor" Republica Azerbaidjan este situată la graniţa dintre Europa şi Asia, fiind în acelaşi timp o ţară europeană şi asiatică. Înconjurată începând de la nord de Rusia, Marea Caspică, Iran, Armenia şi Georgia, Azerbaidjan este o ţară a contradicţiilor. Aici puteţi călători pe urmele imperiilor ce odată au dominat lumea sau puteţi descoperi mărturii ale existenţei omului în vremuri imemoriale, puteţi vizita în acelaşi loc moschei şi edificii aparţinând culturii arabe dar şi urme ale culturii creştine incipiente. Aici aşezările arhaice şi siturile arheologice contrastează cu aerul cosmopolit şi modern al capitalei statului aflată în plină dezvoltare. Azerbaidjan este o ţară mică dar fascinantă, putând oferi unui turist străin o experienţă culturală unică.
Unul dintre cele mai des vizitate obiective turistice din Baku este oraşul vechi, parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Acesta se află pe malul Mării Caspice şi este separat de restul oraşului prin vechile ziduri ale cetăţii ce stau şi astăzi în picioare. Arhitectura este specifică unui oraş oriental vechi ce contrastează cu clădirile în stil european construite de ruşi în secolul al XIX-lea.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

Itinerariu: Georgia

Durata: 13 nopti

Plecari: 12 iulie, 20 august, 25 septembrie, 15 octombrie

-3%
de la 1895  1835  / persoana * perioada 15.10.2024 - 27.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii