Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Vacante in Belgia,

Smart Tip: Descopera istoria berii belgiene si exploreaza Muzeul Berii din orasul Bruxelles. 

Citeste mai mult

Vacante in Belgia,


Având ca vecine Franţa, Luxemburg, Germania şi Olanda şi cu ieşire la Marea Nordului, Belgia este o ţară mică dar cu mari atracţii turistice şi cu un important rol în viaţa politică europeană. Bruxelles, capitala ţării, este centrul Uniunii Europene şi de multe ori reprezentantul acesteia dar Belgia se întinde dincolo de Bruxelles şi are mai multe de oferit. Belgia este una dintre cele mai subestimate destinaţii de călătorie din Europa fiind de multe ori trecută cu vederea de către călători. Dar, cu oraşe medievale bine păstrate care te cufundă în farmecul lor, cu pieţe medievale pietruite unde se poate savura faimoasa bere locală, nenumărate magazine care vând ciocolată ce o rivalizează pe cea elveţiană, o viaţă culturală vibrantă cu un număr impresionant de muzee şi locuri cu o arhitectură uimitoare, Belgia nu poate fi ignorată ca destinaţie de vacanţă şi merită explorată pe deplin.
Capitala Belgiei este un oraş contradictoriu. Un oraş multicultural, centru administrativ al Uniunii Europene, plictisitor ar spune unii, dar un oraş care a explodat după război şi care reuşeşte să îmbine farmecul specific oraşelor de provincie cu restaurante şi cafenele trendy, o viaţă culturală de excepţie unde arta s-a dezvoltat peste măsură. Bruxelles este centrul cultural şi artistic al Belgiei iar arhitectura sa răspândeşte un farmec specific Belgian ce nu mai poate fi reprodus în alte părţi ale lumii. 
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

Itinerariu: Belgia

Durata: 7 nopti

Plecari: 1 iulie, 12 august, 23 septembrie

de la 998  / persoana * perioada 23.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii