Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacante in Brazilia,

Brazilia este asociata cu plaje superbe, cu jungla amazoniana, cu Rio de Janeiro, carnavalul si samba, cu alte cuvinte – viata la maxim.Munti de granit abrupti, imediat langa ocean, intinderi de nisip auriu, case coloniale impecabile cuibarite intre zgarie-nori moderni de sticla si paduri verzi ce se revarsa pe colinele dens populate, impreuna cu binecunoscutul varf Corcavado, fac ca aceasta destinatie sa fie printre cele mai frumoase locuri din lume. Rio de Janeiro impresioneaza printr-o bogatie de atractii si activitati, mancarea extraordinara, muzica si distractia – suficiente sa t...

Citeste mai mult

Vacante in Brazilia,


Brazilia este asociata cu plaje superbe, cu jungla amazoniana, cu Rio de Janeiro, carnavalul si samba, cu alte cuvinte – viata la maxim.
Munti de granit abrupti, imediat langa ocean, intinderi de nisip auriu, case coloniale impecabile cuibarite intre zgarie-nori moderni de sticla si paduri verzi ce se revarsa pe colinele dens populate, impreuna cu binecunoscutul varf Corcavado, fac ca aceasta destinatie sa fie printre cele mai frumoase locuri din lume.
Rio de Janeiro impresioneaza printr-o bogatie de atractii si activitati, mancarea extraordinara, muzica si distractia – suficiente sa tina vizitatorul ocupat oricat de lunga i-ar fi sederea, iar faimoasele plaje Copacabana si Ipanema sunt magneti pentru brazilieni si turisti laolalta.
Alte obiective turistice in Rio de Janeiro: Laguna Rodrigo de Freitas, Catedrala si Teatrul Municipal.
 

Selectia dvs nu a generat rezultate, va rog sa schimbati data de plecare sau hotelul ales.
Alternativ va rugam sa ne contactati telefonic la 0268417866 sau pe email turism@smarttours.ro!