Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Pret


Destinatie


Circuite cu avionul in Canada,

Canada poate că este a doua cea mai mare ţară a lumii, dar este şi una dintre destinaţiile favorite a multor turişti. Locuită încă din anul 24.500 î.e.n., Canada...

Citeste mai mult

Circuite cu avionul in Canada,


Canada poate că este a doua cea mai mare ţară a lumii, dar este şi una dintre destinaţiile favorite a multor turişti. Locuită încă din anul 24.500 î.e.n., Canada a fost importantă în primul rând datorită resurselor sale naturale generoase şi a locaţiei privilegiate, în nordul Lumii Noi. Şi-a câştigat un nume pe plan internaţional datorită manufacturilor, mineritului şi sectorului de servicii. Astăzi îşi continuă moştenirea în aceste domenii de activitate şi adaugă listei ştiinţa şi tehnologia. Cu toate acestea, în ciuda specialităţilor moderne pe care le dezvoltă, ţara reuşeşte să rămână actractivă pentru vizitatorii săi, pentru ca oferta turistică este una diversă, cu sute de muzee, galerii de artă, parcuri tematice, rezervaţii naturale şi obiective turistice captivante, la preţuri rezonabile.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

Itinerariu: SUA

Durata: 14 nopti

Plecari: 10 iunie, 30 august

de la 3390  / persoana * perioada 10.06.2023 - 23.06.2023 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Itinerariu: Canada

Durata: 10 nopti

Plecari: 24 august