Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Vacante in Cehia,

O ţară modernă, Cehia este cu siguranţă un loc extraordinar pentru a-ţi pe...

Citeste mai mult

Vacante in Cehia,


O ţară modernă, Cehia este cu siguranţă un loc extraordinar pentru a-ţi petrece vacanţa. Acest mic stat din centrul Europei, cu moştenirea sa istorică bogată, multitudinea de atracţii turistice, monumente şi peisajele sale montane pitoreşti, este accesibilă de oriunde de pe vechiul continent, inclusiv din România. Locul natal al lui Franz Kafka, Miloš Forman şi Václav Havel, această ţară fascinantă nu are nevoie de multe prezentări pentru a fi apreciată ca o destinaţie turistică de top.
În afară de Praga, există multe alte locuri pitoreşti care merită cu prisosinţă vizitate, oferind clădiri cu o arhitectură fermecătoare, oraşe vechi, castele antice şi monumente istorice care dăinuie de secole întregi. Pentru cei cu înclinaţii spre ştiinţa şi arta construcţiilor, vorbind strict despre arhitectură, Cehia poate fi considerată paradisul pe pamânt. Indiferent de unde te-ai afla în Cehia, nu eşti niciodată la mai mult de câţiva kilometri distanţă de o cladire proiectată în stil renascentist, gotic, baroc, cubist sau art nouveau. Din acest punct de vedere, merită vizitat oraşul Brno, al doilea cel mai important oraş al Cehiei şi capitala străveche a regiunii Moravia.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

Itinerariu: Cehia

Durata: 6 nopti

Plecari: 21 iunie, 5 iulie, 24 iulie, 7 august, ...

de la 599  / persoana * perioada 06.08.2024 - 11.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii