Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite cu avionul in Cuba,

Smart Tip: Exploreaza Varadero, una dintre cele mai renumite destinatii de plaja din Cuba. 

Citeste mai mult

Circuite cu avionul in Cuba,


Sunteţi în căutare de o vacanţă autentică în Caraibe, cu mai mult decât soare, apă şi nisip? Îndreptaţi-vă spre ispititoarea şi pitoreasca insulă Cuba, unde peisajele dramatice montane se îmbină perfect cu sute de kilometri de plajă de cea mai bună calitate, apă limpede precum cristalul, o viaţă sălbatică vibrantă, o natură spectaculoasă, cu o varietate uimitoare de floră şi faună, cu vederile panoramice de plantaţii de trestie de zahăr, precum şi situri culturale şi istorice deosebite. Cu tot ce are Cuba de oferit, este uşor de realizat de ce turismul a explodat în ultima perioadă de timp, atragând anual milioane de turişti din întreaga lume.
Fie că este prima voastra vizită, fie ca vă întoarceţi, veţi găsi întotdeauna noi activităţi şi lucruri interesante de făcut, pe toată suprafaţa ţării. Vacanţele în Cuba sunt potrivite pentru orice tip de turist în căutare de aventură, mistere şi contradicţii, apă de culoarea turcoazului, plaje virgine uimitoare, resorturi turistice exclusiviste şi sporturi de apă. Cu tot ce are Cuba de oferit, vacanţa voastră va fi una memorabilă, o experienţă "de Caraibe" unică.

Selectia dvs nu a generat rezultate, va rog sa schimbati data de plecare sau hotelul ales.
Alternativ va rugam sa ne contactati telefonic la 0268417866 sau pe email turism@smarttours.ro!