Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Pret


Destinatie


Vacante in Indonezia,

Smart Tip: Stiai ca Bali se mai numeste si Insula Zeilor datorita templelor numeroase care se gasesc pe insula? 

Citeste mai mult

Vacante in Indonezia,


Indonezia este cel mai mare arhipelag din lume. Acesta este compus din cinci insule principale si circa 30 de grupuri mai mici de insule. Numarul total al insulelor este de 17.508.
Arhipelagul este impartit in trei grupuri. Insula Java, Sumatra si Kalimantan si insulele mici dintre acestea se afla pe Pragul Sunda care se intinde de la tarmul Malaeziei si Indochinei, unde adancimea apei nu depaseste 23 m. Irian Jaya, care apartine de insula Noua Guinee si Insulele Aru se afla pe Pragul Sahul, care se intinde inspre nord, de la coasta Australiei. Aici adancimea apei este similara cu cea de la Pragul Sunda.
Clima indoneziana se caracterizeaza prin doua anotimpuri tropicale, care variaza cu circulatia aerului la Ecuator (Circulatia Walker) si cu circulatia meridiana a aerului (Circulatia Hardley).

Clima se schimba la fiecare sase luni. Anotimpul secetos (din iunie pana in septembrie) este influentat de masele de aer continentale australiene, in timp ce anotimpul ploios (din decembrie pana in martie) este rezultatul maselor de aer oceanice asiatice si pacifice.

ORASE
Fiind un oras cosmopolitan, Jakarta este dinamica zi si noapte. De la zgarie-nori pana la stilul vechi olandez, arhitectura ofera peisaje interesante. in fiecare an la Jakarta se construieste mereu ceva nou, incepand de la locuri de agrement, cladiri, restaurante, pana la evenimente de arta si culturale. Jakarta este impartita in cinci zone: Jakarta de Nord, de Sud, de Vest, de Est si Centrala.
Oboiective turistice:
- Monumen Nasional sau Monas se afla in inima Jakartei, localizata in centrul Pietei Merdeka. Acest monument este un obelisc de marmura majestuos, in varful caruia se afla o flacara aurita.
- Muzeul National este unul dintre cele mai frumoase muzee din Asia de Sud-Est. Aici exista o gama larga de colectii de arta preistorice, etnografice si arheologice. Puteti vedea o colectie impresionanta de ceramica din Asia de Sud-Est si de arta hindu javaneza.
- Taman Fatahillah. Acest loc a fost numit dupa Printul care i-a infrant pe portughezi in secolul XVI.
- Muzeul de Istorie din Jakarta,
- Muzeul Papusilor (Wayang)
- Muzeul de Arta si Ceramica.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

Itinerariu: Indonezia

Durata: 13 nopti

Plecari: 26 noiembrie

de la 2565  / persoana * perioada 26.11.2024 - 08.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Itinerariu: Indonezia

Durata: 14 nopti

Plecari: 25 octombrie

de la 2595  / persoana * perioada 25.10.2024 - 07.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii