Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacante in Islanda,

Citeste mai mult

Vacante in Islanda,


Sunt puţine locuri pe pământ unde mama natură a lucrat atât de mult precum Islanda. Aceasta este o ţară unde gurile de aerisire ale pământului explodează pentru a forma gheizere, unde vulcanii adormiţi pot respira violent în orice secundă, unde cascadele ţâşnesc din gheţarii liniştiţi şi unde două plăci tectonice colosale, cea nord-americană şi cea eurasiatică se îndepărtează în mod constant una de cealaltă.
Turiştii trebuie să fie pregătiţi pentru schimbările rapide în starea vremii, pentru a-şi putea schimba hainele în funcţie de aceasta. Este mai bine să fiţi obişnuiţi cu sistemul de şosele al ţării, mai ales cele din zonele populate mai puţin. Natura de aici este una sălbatică prin definiţie şi există mai multe pericole de luat în seamă decât în oricare altă destinaţie turistică europeană - furtuni de zăpadă, vânturi de puterea uraganelor, formaţiunile de lavă şi vegetaţia înşelătoare, râuri netraversate de niciun pod, gheţari împânziţi de crevase adânci, vulcani, arii extinse de izvoare geotermale şi mări nemiloase. Fără Curentul Golfului, întreaga ţară ar fi fost acoperită de un strat gros de gheaţă. Temperaturile celor mai călduroase luni din an sunt în jur de 12 grade Celsius şi cele mai joase ating punctul îngheţului.

Selectia dvs nu a generat rezultate, va rog sa schimbati data de plecare sau hotelul ales.
Alternativ va rugam sa ne contactati telefonic la 0268 417 866 sau pe email turism@smarttours.ro!