Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite cu avionul in Japonia,

Citeste mai mult

Circuite cu avionul in Japonia,


Deschideți o hartă a lumii și priviți în porțiunea de sud-est a Asiei și a Pacificului. Aproape în centrul imaginii ar trebui să descoperiți arhipelagul japonez, întinzându-se de la nord la sud de-a lungul marginii estice a continentului asiatic. Japonia a ademenit cu poveștile sale, în secolele ce au urmat de la descoperirea sa de către Marco Polo în secolul al XIII-lea, nenumărați aventurieri. Zipangu sau "pământul aurului" poate că nu mai are acum la fel de mult aur așa cum avea în perioada imperialistă, însă Noul Zipangu posedă încă sute sau mii de atracții cu efect de magnet: o varietate culturală măreață, o natură multicoloră, întrețesută de cele patru schimbări de sezon, fără a menționa ospitalitatea legendară a locuitorilor săi.
Această destinație este, de fapt, locul în care trecutul glorios salută bucuros viitorul ultramodern. Aici se întrepătrund toate. Și chiar dacă sună cumva șablon, chiar dacă este un stat insular, Japonia are o istorie veche a absorbirii culturilor din regiunile învecinate, din extrema estică a Asiei, înca din Evul Mediu. Începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea, japonezii au învățat să asimileze elemente de cultură vestică, selectiv, adăugând astfel noi dimensiuni culturii sale indigene.

Selectia dvs nu a generat rezultate, va rog sa schimbati data de plecare sau hotelul ales.
Alternativ va rugam sa ne contactati telefonic la 0268417866 sau pe email turism@smarttours.ro!