Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite cu avionul in Maroc,

Circuite cu avionul in Maroc,

Smart Tip: Exploreaza indeaproape viata beduinilor printr-o vizita in localitatea Merzouga.

Citeste mai mult

Circuite cu avionul in Maroc,


Superlativele sunt mici atunci când este descris Marocul, un pământ încântător, plin de mistere și de lucruri minunate. Una din destinațiile de top ale Africii, cu peste 10 milioane de vizitatori în fiecare an, Marocul își întâmpină vizitatorii din întreaga lume cu itinerariile binecunoscute prin târgurile și piețele tradiționale souq, medinele (centrele vechi ale localităților) medievale, deșerturi prafuite și zăpezile din vârful Munților Atlas. Totuși, continuă să-și uimească și vizitatorii ce vin aici pentru a doua oară, refuzând să-și compromită caracterul inimitabil în fața turismului de masă.

Marocul este din mai multe puncte de vedere o țară ce se zbate între două lumi: în capătul nord-vestic al Africii, la o aruncătură de băț de Europa, țara nu se găsește doar la confluența Oceanului Atlantic cu Marea Mediterană, ci și la punctul de intersecție al estului cu vestul și unde modul tradițional de viață se luptă pentru supraviețuire cu strălucirea unei lumi mai moderne. Acest amalgam este, în egala măsură, fascinant și ademenitor, iar turiștii ce se încumetă să viziteze Marocul, în toată gloria sa, de multe ori intimidantă, vor fi răsplătiți înzecit.

Selectia dvs nu a generat rezultate, va rog sa schimbati data de plecare sau hotelul ales.
Alternativ va rugam sa ne contactati telefonic la 0268417866 sau pe email turism@smarttours.ro!