Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Vacante in Peru,

Citeste mai mult

Vacante in Peru,


De la culturile antice, oraşele vibrante la peisajele extraordinare, doar câteva destinaţii ale lumii au atâtea lucruri de oferit precum Peru, o ţară incredibil de variată. Aici găsiţi lanţuri montane semeţe, deşerturi vaste, plaje frumoase şi jungle tropicale, fără a menţiona istoria bogată, situri arheologice, viaţa săblatică şi rezilientele culturi indigene. Puteţi să faceţi din călătoria voastră în Peru exact ceea ce doriţi să fie, fie că este vorba de excursiile din ţinuturile Inca, sau că vă îndreptaţi spre locuri mai izolate, să exploraţi ariile largi dar puţin cunoscute ale ţării.
Peru nu implică doar ascensiunile montane. Dacă sunteţi în căutare de o destinaţie relaxantă, există aici un număr important de plaje pe care puteţi să vă perfecţionaţi bronzul şi să vă scufundaţi în atmosfera locală. Máncora, din nordul Perului, este o destinaţie importantă în rândul surferilor şi al celor ce călătoresc cu rucacul în spate, cu valuri excelente şi distracţii nenumărate. Puţin subevaluată dar extrem de populară în rândul turiştilor este localitatea Huanchaco, unde puteţi vedea caballitos de totora, canoele din trestie folosite de pescarii autohtoni. Localnicii din zona Trujillo se înghesuie aici la sfârşit de săptămână iar valurile sunt şi aici bune pentru surfing.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

Itinerariu: Peru

Durata: 12 nopti

Plecari: 21 octombrie

de la 3295  / persoana * perioada 21.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Itinerariu: Peru

Durata: 9 nopti

Plecari: 3 iunie