Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
219  139 
Tarif / persoana
* perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Bar

Descriere

Vila Suzi a fost construita in anul 1999 si reprezinta o unitate de cazare excelenta, oferind linistite, curatenie si confort.Facilitati camere
Camerele vilei sunt de tip studio pentru 2 şi 3 persoane şi dispun de chicinetă, TV, frigider, seif (contra cost – 2 €/cameră/zi), aer condiţionat (contra cost), baie cu duş şi balcon.

Facilitati hotel
Vila Suzi a fost construită în anul 1999 şi reprezintă o unitate de cazare excelentă, oferind liniştite, curăţenie şi confort. Vila Suzi a fost renovată în anul 2011 şi oferă piscină exterioară cu şezlonguri şi umbrele gratuite, internet Wi-Fi în zonele publice şi parcare. Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere). Alte informatii: Vila nu accepta animale de companie.

Plaja
Plaja cu nisip din Skala Potamia este una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Thassos, fiind premiată cu Steagul Albastru. Plaja este amenajată cu umbreluţe şi şezlonguri contra cost, există baruri şi taverne. Intrarea în apă este lină.

Localizare
Situată în Skala Potamia, la aproximativ 100 de metri de plaja cu pietre (plaja cu nisip se află la aproximativ 500 de metri distanţă) şi la 600 de metri de centrul staţiunii. Portul din Limenas se află la aproximativ 15 km distanţă, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



100 m fata de plaja