Esti pregatit pentru o vacanta Smart?
UNDE
VREI SĂ MERGI
Cauta hotelul

Vacante in Elvetia

Sejur Elvetia 2018 | Vacantesmart.ro

Vacanta in Elvetia

Daca te afli in cautarea unui sejur in Elvetia, te afli in locul potrivit. Elvetia este tara aflata in centrul Europei, inconjurata de muntii Alpi, cunoscuta pentru partiile sale de schi.

Oferte ski Elvetia

Daca esti in cautarea unei vacante in Elvetia, aici e locul potrivit pentru alegerea unei vacante in locatii precum St. Moritz, Celerina, Chur, Davos sau Interlaken.

Sejur Elvetia: cupluri sau cu familia?

Indiferent ca urmeaza sa te pornesti intr-o excursie in Elvetia sau impreuna cu partenerul sau cu familia, ai la dispozitie o serie de hoteluri elegante cu diverse optiuni de petrecere a timpului liber.

Calatorie in Elvetia

Daca doresti sa calatoresti in Elvetia, e bine sa stii cateva detalii inainte de a pleca. Elvetia este o tara aflata in spatiul Schengen, iar pentru a putea intra in Elvetia nu aveti nevoie decat din buletin. Daca alegeti sa calatoriti cu masina, trebuie sa stiti ca vitezele maxime sunt de 120 km/h pe autostrazi, 80 sau 100 km/h pe drumuri nationale si 50 km/h in localitati, cu limite de 20-30 km/h in anumite zone. Elvetia are prize de tip C si J la 220 V si 50 Hz, deci nu aveti nevoie de un adaptor special pentru a va putea incarca accesoriile electronice. Elvetia este o tara vizitata anual de peste 20 de milioane de turisti, cei mai multi fiind din Germania, UK, SUA, Franta, China, Italia si Olanda.