Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Pret


Destinatie


Vacante in Brazilia,

Brazilia este asociata cu plaje superbe, cu jungla amazoniana, cu Rio de Janeiro, carnavalul si samba, cu alte cuvinte – viata la maxim.Munti de granit abrupti, imediat langa ocean, intinderi de nisip auriu, case coloniale impecabile cuibarite intre zgarie-nori moderni de sticla si paduri verzi ce se revarsa pe colinele dens populate, impreuna cu binecunoscutul varf Corcavado, fac ca aceasta destinatie sa fie printre cele mai frumoase locuri din lume. Rio de Janeiro impresioneaza printr-o bogatie de atractii si activitati, mancarea extraordinara, muzica si distractia – suficiente sa t...

Citeste mai mult

Vacante in Brazilia,


Brazilia este asociata cu plaje superbe, cu jungla amazoniana, cu Rio de Janeiro, carnavalul si samba, cu alte cuvinte – viata la maxim.
Munti de granit abrupti, imediat langa ocean, intinderi de nisip auriu, case coloniale impecabile cuibarite intre zgarie-nori moderni de sticla si paduri verzi ce se revarsa pe colinele dens populate, impreuna cu binecunoscutul varf Corcavado, fac ca aceasta destinatie sa fie printre cele mai frumoase locuri din lume.
Rio de Janeiro impresioneaza printr-o bogatie de atractii si activitati, mancarea extraordinara, muzica si distractia – suficiente sa tina vizitatorul ocupat oricat de lunga i-ar fi sederea, iar faimoasele plaje Copacabana si Ipanema sunt magneti pentru brazilieni si turisti laolalta.
Alte obiective turistice in Rio de Janeiro: Laguna Rodrigo de Freitas, Catedrala si Teatrul Municipal.
 
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

Itinerariu: Brazilia

Durata: 12 nopti

Plecari: 5 noiembrie

de la 2950  / persoana * perioada 12.11.2024 - 28.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Itinerariu: Brazilia

Durata: 7 nopti

Plecari: 25 noiembrie, 30 noiembrie