Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Vacante in Grecia,

Grecia, statiuni agitate, peisaje stancoase, plaje ascunse, orase antice. Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata. Exista atata varietate aici, in care fiecare insula ofera un amestec de minunatii pe care nu se poate sa le ratezi. Frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale. Toata tara este un intins si prietenos litoral. Trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca si schimbarile de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente memorabile. Poti trai in aceasta tara, inconjurata de nepr...

Citeste mai mult

Vacante in Grecia,


Grecia, statiuni agitate, peisaje stancoase, plaje ascunse, orase antice. Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata. Exista atata varietate aici, in care fiecare insula ofera un amestec de minunatii pe care nu se poate sa le ratezi. Frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale. Toata tara este un intins si prietenos litoral. Trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca si schimbarile de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente memorabile. Poti trai in aceasta tara, inconjurata de nepretuite valori istorice sau te poti bucura pur si simplu de viata, practicand sporturi acvatice, facand croaziere pe mare, pescuind, relaxandu-te in hotelurile luxoase, gustand din apetisanta bucatarie traditionala si sfarsind ziua intr-unul dintre sutele de cluburi de noapte sau discoteci. O infrastructura adecvata, pe sosele, in aer sau pe apa, face din Grecia o destinatie extrem de accesibila tuturor celor care, ajunsi aici, vor fi liberi sa-si aleaga propriul stil de vacanta .
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 circuite

Itinerariu: Grecia

Durata: 5 nopti

Plecari: 29 mai, 14 august, 14 septembrie, 12 octombrie

-5%
de la 540  515  / persoana * perioada 29.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Itinerariu: Grecia

Durata: 5 nopti

Plecari: 8 noiembrie

de la 550  / persoana * perioada 08.11.2024 - 12.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Itinerariu: Grecia

Durata: 8 nopti

Plecari: 4 octombrie, 11 octombrie, 18 octombrie, 25 octombrie