Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacante in Australia,

Cu un statut unic în lume, Australia este în acealaşi timp stat, insulă şi contient. Este o ţară de dimensiuni mari, aflată în emisfera sudică, între Oceanul Indian şi Oceanul Pacific. Australia este o naţiune tânără şi cu o istorie recentă dar populaţia băştinaşă, aborigenă a stăpânit aceste meleaguri timp de zeci de mii de ani înaintea venirii coloniştilor europeni. ...

Citeste mai mult

Vacante in Australia,


Cu un statut unic în lume, Australia este în acealaşi timp stat, insulă şi contient. Este o ţară de dimensiuni mari, aflată în emisfera sudică, între Oceanul Indian şi Oceanul Pacific. Australia este o naţiune tânără şi cu o istorie recentă dar populaţia băştinaşă, aborigenă a stăpânit aceste meleaguri timp de zeci de mii de ani înaintea venirii coloniştilor europeni. 
Australia este ţara varietăţii. Aici turistul poate vizita o varietate de obiective, de la metropolele moderne, cosmopolite, extrem de dezvoltate, la plaje neatinse, păduri tropicale, recife spectaculoase de corali, deşerturi întinse, animale nemaiîntânite în alte locuri pe glob şi până la specificul "outback" australian unde natura este la ea acasă. 

Selectia dvs nu a generat rezultate, va rog sa schimbati data de plecare sau hotelul ales.
Alternativ va rugam sa ne contactati telefonic la 0268417866 sau pe email turism@smarttours.ro!