Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Vacante in Iordania,

Smart Tip: Stiai ca Aqaba este singurul port al Iordaniei si cea mai cautata statiune turistica a tarii?

Citeste mai mult

Vacante in Iordania,


Iordania este un regat cu o istorie stratificată din antichitate, de la munca pietrarilor nabateeni la personaje precum Moise și Lawrence al Arabiei, de la orașele antice și siturile biblice la castelele înfundate în deșert, cruciați și mozaicuri bizantine. Cultura străveche ascunde cumva faptul că este și o țară modernă, cu o infrastructură de calitate, o scenă culturală și comercială înfloritoare, hoteluri de primă mână, restaurante cu o bucătărie delicioasă și multe oportunități pentru shopping. Contradicția dintre vechi și nou întâlnită aici este umitoare.
Cadrul unor peisaje deșertice venite ca dintr-o altă lume, a unor recife colorate de corali fără egal și un reputat punct de observare către Țara Făgăduinței, Iordania este plină de frumuseți carismatice, atât ca priveliște de ansamblu, cât și la nivel uman. Supriza cea mai plăcută ne așteaptă îndată ce-i trecem frontierele: un nelipsit "Bine ați venit în Iordania", venit de pe buzele locuitorilor generoși.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

Itinerariu: Iordania

Durata: 8 nopti

Plecari: 7 septembrie, 5 octombrie

Itinerariu: Iordania

Durata: 9 nopti

Plecari: 26 septembrie, 10 octombrie, 17 octombrie, 24 octombrie, ...