Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Vacante in Japonia,

Citeste mai mult

Vacante in Japonia,


Deschideți o hartă a lumii și priviți în porțiunea de sud-est a Asiei și a Pacificului. Aproape în centrul imaginii ar trebui să descoperiți arhipelagul japonez, întinzându-se de la nord la sud de-a lungul marginii estice a continentului asiatic. Japonia a ademenit cu poveștile sale, în secolele ce au urmat de la descoperirea sa de către Marco Polo în secolul al XIII-lea, nenumărați aventurieri. Zipangu sau "pământul aurului" poate că nu mai are acum la fel de mult aur așa cum avea în perioada imperialistă, însă Noul Zipangu posedă încă sute sau mii de atracții cu efect de magnet: o varietate culturală măreață, o natură multicoloră, întrețesută de cele patru schimbări de sezon, fără a menționa ospitalitatea legendară a locuitorilor săi.
Această destinație este, de fapt, locul în care trecutul glorios salută bucuros viitorul ultramodern. Aici se întrepătrund toate. Și chiar dacă sună cumva șablon, chiar dacă este un stat insular, Japonia are o istorie veche a absorbirii culturilor din regiunile învecinate, din extrema estică a Asiei, înca din Evul Mediu. Începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea, japonezii au învățat să asimileze elemente de cultură vestică, selectiv, adăugând astfel noi dimensiuni culturii sale indigene.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 circuite

Itinerariu: Japonia

Durata: 11 nopti

Plecari: 15 noiembrie

Itinerariu: Japonia

Durata: 18 nopti

Plecari: 18 octombrie

Itinerariu: Japonia

Durata: 14 nopti

Plecari: 28 octombrie, 6 noiembrie

Itinerariu: Japonia

Durata: 11 nopti

Plecari: 14 noiembrie