Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 13 hoteluri

Hissar, Bulgaria

LOCALIZARE in statiunea Hisarya la 40 de km nord de orasul Plovdiv si la 180 km est de capitala Sofia CAPACITATE 51 cam . . .

Hissar

Not defined Hissar

Devin, Bulgaria

LOCALIZARE in centrul statiunii SPA - Devin la 200 km de Sofia si la 100 km de Plovdiv CAPACITATE 48 camere duble max 2 . . .

Hissar, Bulgaria Vezi locatia pe harta

LOCALIZARE in partea de sud a orasului in zona unui parcCAPACITATE 2 cladiri 72 camere duble standard cu paturi separ . . .

Plovdiv, Bulgaria

LOCALIZARE Situat perfect intr-o zona centrala si linistita hotelul Imperial Plovdiv Hotel SPA este o alegere ideala a . . .

Devin

Not defined Devin

Devin, Bulgaria

LOCALIZARE in centrul orasului Devin la 30 de km de statiunea de schi Pamporovo CAPACITATE 45 de apartamente 165 camer . . .

Plovdiv, Bulgaria Vezi locatia pe harta

LOCALIZARE Situat in parcul orasului Lauta hotelul ofera o locatie convenabila in partea centrala a orasului printre pro . . .

Plovdiv, Bulgaria Vezi locatia pe harta

LOCALIZARE Situat in centrul orasului Ramada Plovdiv Trimontium este la 15 km de aeroportul Plovdiv si la 500 de metri . . .

Chepelare, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere in curs de actualizare pentru sezonul de iarna 20192020Categoria oficiala 4 LOCALIZARE la 150 de metri de cent . . .

Pavel Banja, Bulgaria

LOCALIZARE Hotelul Sevtopolis este situat aproape de centrul orasului Pavel Banya intr-un frumos parc privat cu vegetati . . .

Sopot

Not defined Sopot