Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Facilitati

Vezi mai mult

Distanta fata de plaja

m m

Vacante in Hurghada, Egipt

Cu un număr crescand de turişti şi un climat perfect, aceasta Riviera de la Marea Roşie nu are extrasezon.

Citeste mai mult

Vacante in Hurghada, Egipt


Cu un număr crescand de turişti şi un climat perfect, aceasta Riviera de la Marea Roşie nu are extrasezon. Hurghada are o comunitate specială în care obiceiurile şi cultura locală este prezentată alături de stilul de viaţă din statiune.Cea mai mare frumusete a statiunii începe acolo unde se termină coasta - albastrul Marii Roşii este motivul pentru care visele tale vor ramane aici. Pe apă sau in apa puteţi face: windsurfing, navigatie, pescuit la mare adâncime, înot, dar mai presus de toate, snorkeling şi scufundări. Grădinile subacvatice unice, departe de tarm, sunt unele dintre cele mai frumoase din lume, celebre printre scafandri. Apele calde de aici sunt ideale pentru multe tipuri de peşti rari şi recifuri de corali, care pot fi, de asemenea, observate prin barci cu fundul de sticlă.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 409 hoteluri

Localizare hotelul este situat pe plaja in orasul Hurghada la 9 km distanta de Aeroportul International Hurghada . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de Plaja AlladinJasmine Marina in orasul Hurghada la 7 km distanta de Aerop . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de Plaja Albatros in orasul Hurghada si la 35 km distanta de Aeroportul Inte . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de Plaja Albatros in orasul Hurghada si la 37 km distanta de Aeroportul Inte . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de Plaja Albatros in orasul Hurghada si la 33 km distanta de Aeroportul Inte . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de Beach Albatros si la 38 km distanta de Aeroportul International Hurghada . . .

Hurghada

Localizare hotelul este situat in apropiere de Plaja Albatros White si la 450 m distanta de Aeroportul International Hur . . .

Sahl Hasheesh Vezi locatia pe harta

Localizare hotelul este situat in apropiere de plaja Oberoi Sahl Hasheesh si 12 km distanta de Aeroportul International . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de plaja Saudi Aramco si King Abdulaziz Air Base si 19 km distanta de Aerop . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de plaja Alladin Jasmine Beach si 7 km distanta de Aeroportul Internationa . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de Plaja Albatros si 39 km distanta de Aeroportul International Hurghada . . .

Localizare hotelul este situat pe plaja si la 15 km distanta de Aeroportul International Hurghada Facilitati hotel ba . . .

Localizare hotelul este situat la 300 m de plaja Albatros White Beach si la 32 km distanta de Aeroportul International H . . .

Localizare hotelul este situat in apropiere de Plaja AlladinJasmine Marina si 6 km distanta de Aeroportul International . . .

Localizare hotelul este situat pe plaja in orasul Hurghada la 21 km distanta de Aeroportul International Hurghada . . .