Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terme Manzi Hotel Spa


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere

Terme Manzi Hotel Spa 5* - Casamicciola Terme, Insula Ischia, Italia

Terme Manzi Hotel Spa 5* se afla intr-o cladire istorica din anul 1.800, renovata cu stil si transformata intr-un excelent hotel de 5*, care are un izvor termal in interior si camere elegante, pentru care s-au folosit materiale locale si ceramica cu inspiratii din stilul clasic

Prezentare oficiala hotel: www.termemanzihotel.com

Localizare:
Terme Manzi Hotel Spa 5* se afla intr-o cladire istorica din anul 1.800, renovata cu stil si transformata intr-un excelent hotel de 5*, care are un izvor termal in interior si camere sau apartamente elegante, la care s-au folosit materiale locale si ceramica cu inspiratii din stilul clasic. Restaurantul hotelului are stele Michelin si oferta mancaruri rafinate. Hotelul isi intampina oaspetii intr-un mediu luxos si confortabil, care le ofera turistilor o experienta de neuitat.

Facilitati hotel:
Centru Spa: Terme Manzi Hotel Spa 5* are un spa de exceptie datorita proprietatilor terapeutice extraordinare ale izvorului sau termal Gurgitello, deja cunoscut si apreciat inca din epoca romana.
Pentru wellness, oaspetii au la dispozitie o zona termala de 1.600 de metri patrati cu zona de relaxare si infuzii de plante aromatice, piscina termala interioara si exterioara, tratamente de infrumusetare corporala sau faciala, masaje, terapie de cuplu si o zona modernizata de fitness de aproximativ 110 metri patrati.

Spa-ul este deschis zilnic, intre orele 9:00 si 22:00, atat pentru oaspeti cat si pentru clientii din exterior, care pot urma traseului roman de wellness cu baie turceasca, sauna, tepidarium, terapie cu dus cald si rece, si nu in ultimul rand dusurile emotionale.
Apa termala care izvoraste din Gurgitello are proprietati naturale antiinflamatorii, decontractante, analgezice, detoxifiante si antioxidante. Este o apa hipertermala, alcalina, bogata in bicarbonati, sulfati, clorura de sodiu si fosfati de calciu

Tratamentele cu namol, aerosolii si inhalatiile termale ajuta la prevenirea si tratamentul bolilor sistemului osteoarticular, ale tractului respirator, ale sistemului imunitar si al pielii, oferind vitalitate si o senzatie placuta de armonie trup-minte-spirit.
Medicina estetica: fie ca este vorba despre bio-stimulare, examinari specializate sau acid hyaluronic, hotelul ofera cele mai moderne tehnici non-invazive. Datoria metodelor avansate si a personalului medical calificat, se pun la dispozitie tratamente care ofera o imbunatatire semnificativa a elasticitatii, hidratarii si tonusului pielii.

Bar Restaurant:
Experientele placute in acest hotel continua cu mancarea, intr-un restaurant foarte bun, cu produse de calitate si spatii elegante. Oaspetii au posibilitatea de a alege dintre restaurantul Il Mosaico cu preparate din bucataria mediteraneana, Restaurantul Pizzeria Gli Ulivi, care ofera platouri traditionale sau Snack Bar Bouganville, ideal pentru o gustare, un pranz usor sau un cocktail.
Restaurant Pizzeria Gli Ulivi are cele mai bune feluri de mancare traditionale din regiunea Campania si pizza de inalta calitate. Este deschis zilnic de la 07:30 la 22:00, unde se serveste si micul dejun de tip bufet.

Piscina plaja:
Terme Manzi Hotel Spa pune la dispozitia oaspetilor doua piscine: in interiorul spa-ului exista piscina interioara cu apa termala, iar la exterior, gradina de pe acoperis gazduieste o piscina panoramica eleganta, cu vedere la maiestuosul Munte Epomeo. Ambele sunt impodobite cu mozaicuri in stil clasic, coloane si statui.
Cu frumoasele sale plaje de nisip fin, ape limpezi, izvoare termale si peisaje uimitoare, Ischia este destinatia ideala. Nu trebuie ratata plaja de la San Montano, plaja Maronti sau Sant'Angelo cu vechiul sau sat de pescari, Citara cu apele sale termale renumite, plaja Chiaia cu apele sale putin adanci si Cartaromana, potrivita pentru activitatile subacvatice.

Sala de conferinte evenimente:
Terme Manzi Hotel Spa este dotat cu o sala de conferinte mare, modulara, dotata cu tehnologie audiovizuala, cum ar fi videoproiectoare, inregistrare audio si video si conexiune la internet. In functie de necesitati, aceasta sala are o capacitate de la 20 pana la 120 de persoane.

Facilitati camere:
Terme Manzi Hotel Spa isi intampina oaspetii in camere si apartamente elegante, aerisite, unde stilul ischitan este in armonie cu un design sofisticat, unde clasicul se combina cu confortul si stilul modern.
Camera dubla superior - cu un design simplu si elegant in stil ischitan, cu mobilier clasic si podea majolica, camerele superior au o suprafata de aproximativ 26mp si pot acomoda doua persoane. Sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi separabile si au vederea spre gradina interioara (fara balcon). Au urmatoarele dotari: baie cu dus, uscator de par, kit Spa cu prosoape, halate de baie cu papuci, TV LCD cu canale prin satelit, Wi-Fi gratuit, telefon, frigider, seif, aer conditionat/ incalzire, papuci, prosoape pentru plaja.

Camera dubla deluxe - este spatioasa si confortabila, in tonuri calde cu mobila clasica. Camerele deluxe au balcon si o suprafata de aproximativ 32mp si pot gazdui pana la trei persoane. Sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi separabile si ofera posibilitatea de a adauga un pat suplimentar.
Au urmatoarele dotari: baie cu dus, uscator de par, kit Spa cu prosoape, halate de baie cu papuci, TV LCD cu canale prin satelit.

**********
CONDITII DE REZERVARE

OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA EARLY BOOKING:

- 30% din pretul pachetului turistic - la inscriere;

- 70% din pretul pachetului turistic - cu minimum 30 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARE

EARLY BOOKING:

- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii;

- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE:

- Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

- Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;

OFERTA STANDARD

TERMENE DE PLATA OFERTA STANDARD:

- 30% din pretul pachetului turistic - la inscriere;

- 70% din pretul pachetului turistic - cu minimum 30 zile inaintea plecarii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Organizatoare isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARI OFERTA STANDARD:

- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 60 zile inaintea plecarii;

- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE:

- Orice modificare de nume sau tip de camera efectuata dupa inscriere dar inainte de emiterea documentelor de

calatorie se va confirma sau infirma in functie de conditiile prestatorului si va fi supusa platii unei taxe de modificare de 10 euro/camera.

- Schimbarea perioadei, a hotelului sau a destinatiei este considerata anulare (cu penalizarile aferente) si refacerea rezervarii in noile conditii de comercializare si de pret.

Atat ofertele EARLY BOOKING cat si STANDARD

100 % penalizare:

- in cazul anularii rezervarii cu mai putin de 31 zile inainte de data plecarii;

- in cazul in care calatorul nu se prezinta la program;

- in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa saudin motive care nu pot fi imputate Agentiei;

- in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integralexcursia in termenele stipulate;

Aceste penalizari se aplica la pretul pachetului de calatorie.

Toate sumele mentionate mai sus se vor retine de catre Agentie din avansul sau pretul total al pachetului de servicii de calatorie achitat de calator, fara a fi necesara interventia instantelor de judecata.

Aceste conditii de plata si penalizari sunt general valabile.

Ofertele speciale pot avea conditii de plata si retragere specifice. Aceste conditii speciale sunt communicate odata cu oferta si fac parte integrala din contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

Calatorii pot transfera pachetul de servicii de calatorie unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unorcosturi suplimentare (taxa modificare nume, taxa anulare,etc).

Numarul minim de persoane necesar pentru realizarea programului:

- Insula Ischia - nu exista numar minim de persoane;

Incetarea contractului privind pachetul de servicii de calatorie si dreptul de retragere inainte de inceperea executarii pachetului.

Calatorul poate inceta contractul privind pachetul de servicii de calatorie in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in carecalatorul inceteaza contractul privind pachetul de servicii de calatorie, acesta poate fi obligat sa plateasca agentiei de turism organizatoare openalitate de incetare adecvata si justificabila.
In contractul privind pachetul de servicii de calatorie pot fi prevazute penalitati de incetare standardizate rezonabile, in functie de momentul incetariicontractului inainte de inceperea executarii pachetului, precum si de economiile de costuri si de veniturile prevazute, generate de executareaalternativa a serviciilor de calatorie. In absenta unor penalitati de incetare standardizate, valoarea penalitatii de incetare corespunde pretuluipachetului, din care se scad economiile de costuri si veniturile generate de executarea alternativa a serviciilor de calatorie. La cererea calatorului, agentia de turism organizatoare prezinta o justificare pentru cuantumul penalitatilor de incetare.

SERVICII INCLUSE IN PACHETELE DE SERVICII TURISTICE:

- transport cu avionul Wizz Air;

- 1 bagaj de mana mic de max. 10 kg sa se incadreze in dimensiunile 40cm x30cm x 20cm + Bagaj cala de 20 kg sa se incadreze in dimensiunile 149cm x 119cm x 171cm, zbor compania Wizz Air;

- 7 nopti cazare si masa conform ofertei;

- transferuri aeroport - hotel - aeroport (inclusiv ferry boat unde este cazul);

- asistenta turistica pentru Insula Ischia este in limba romana pe toata perioada sejurului.

- taxele de aeroport si catering (se pot modifica).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei, respectiv luna, anul. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 7 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea acestora.

NU SUNT INCLUSE IN PACHETELE DE SERVICII TURISTICE:

- asigurarea medicala de calatorie (optionala, recomandata);

- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

- excursiile optionale;

- 1 bagaj de cabina mic de max. 10 kg sa se incadreze in dimensiunile 55cm x 40cm x 23cm.

OBSERVATII:

- DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;

- ACESTE PROGRAME NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE;

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:

Taxa turistica locala se va achita de catre turisti in numerar, la sosirea in unitatea de cazare. Taxa de sejur este diferentiata in functie de clasificarea unitatilor de cazare.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei

INFORMATII LEGATE DE DOCUMENTELE DE CALATORIE SI VIZE

Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Italia.

Intrarea in Italia este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

Pentru verificarea conditiilor particulare de intrare si sedere prevazute de legislatia din Italia, va recomandam consultarea informatiilor oficiale furnizate de autoritatile grecesti:

- Ambasada Italiei din Bucuresti (https://ambbucarest.esteri.it/ambasciata_bucarest/it/)

- In cazul pierderii/furtului documentelor de calatorie cetatenii romani pot contacta:

- Ambasada Romaniei din Roma - Sectia Consulara: Telefon Phone: +39 06 8352 3344 sau Phone: +39 06 808 4529


Numere de telefon de urgenta ale autoritatilor publice din Italia:

- 112 - Numar general de urgenta

- 112 - Politia italiana

- 118 - Asistenta medicala de urgenta

- 115 - Pompierii

- 113 - Politia rutiera

FORMALITATI LEGATE DE SANATATE

Sistemul medical

Asigurarea medicala este obligatorie in Italia.

Va recomandam cu insistenta sa incheiati o asigurare medicala de sanatate sau sa obtineti Cardul European de Sanatate inainte de a pleca intr-o calatorie.

Daca va imbolnaviti sau aveti un accident pe durata unei sederi temporare intr-un stat membru UE, formularul E112 sau Cardul european de asigurari sociale de sanatate va va da acces la ingrijirile medicale necesare.

Acest Card va va permite sa primiti asistenta medicala necesara in timpul sederii dumneavoastra temporare in orice tara a Uniunii Europene.

Mai multe detalii gasiti la adresele: www.cnas.ro si www.ceass.ro.

Este bine ca asigurarea medicala suplimentara sa fie valabila in toate tarile. In baza unei asemenea asigurari, facultative, aveti acces la serviciile de urgenta atat din sistemul public de sanatate, cat si din cel privat (in functie de tipul politei de asigurare). La incheierea unei asemenea asigurari verificati coordonatele partenerului societatii de asigurare in tara de destinatie si de tranzit.

Va recomandam sa va incheiati, inainte de plecare, o asigurare de calatorie. Aceasta are valabilitate in toate tarile si poate sa acopere de la riscurile de baza (imbolnaviri, accidente, urgente stomatologice, repatriere sanitara sau in caz de deces) pana la toate riscurile de calatorie, inclusiv pierderea/ furtul/ deteriorarea bagajelor, anularea plecarii in strainatate, falimentul companiei aeriene etc.

Asigurarea de viata s-a dovedit benefica pentru familiile celor decedati in urma unor accidente sau din motive de boala.

In Uniunea Europeana nu aveti nevoie de vaccinari speciale.

- ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii ferme si a incasarii unui avans;

- procentele de early-booking precum si tarifele standard pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii acestora) si sunt decise de hotelieri; va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a pretului;

- pentru infanti (0 - 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport iar acestia nu beneficiaza de loc in avion; pentru patut, hotelul poate solicita achitarea unui supliment;

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

- descrierile hotelurilor cuprinse in oferta sunt valabile la data intocmirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei; pentru acuratetea informatiei, se va consulta site-ul hotelului, mentionat in oferta

- pentru masa in regim All Inclusive, conceptul este specific fiecarui hotel si poate fi furnizat la cerere; (atentie! Pensiune Completa nu inseamna All Inclusive)

- transferul inclus in pretul pachetului este un transfer de grup, ceea ce inseamna ca mijlocul de transport care va efectua transferurile va face opriri la mai multe hoteluri; turistii care doresc transfer privat pot solicita acest serviciu contra cost, iar confirmarea se va face in masura disponibilitatilor de la momentul rezervarii ferme;

- conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-I insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;

- persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

- tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie; acesta poate solicita sprijinul asistentului local in vederea remedierii problemelor;

- hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;

- pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

- in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani numerar (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;

- in situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, Agentia va oferi varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul;

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

- agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare;

- in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale sau aceasta se anuleaza, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemite.

Informatii generale despre ITALIA:

Italia - Republica Italiana este un stat peninsular din sudul Europei, care se se invecineaza la Nord Vest cu Franta, Austria si Elvetia la Nord si Slovenia la Nord Est.

De Italia apartin si cateva insule din Marea Mediterana, impartita in Tireniana, Adriatica si Ionica. Cele mai mari si cunoscute dintre acestea sunt Sicilia si Sardinia.
Tot Italia include si enclavele San Marino si Vatican si mai detine una in Elvetia numita Campione d Italia.

Limba oficiala este italiana, o limba de origine latina.

Are o suprafata de 301.336 de km si ocupa locul 72 in lume din punct de vedere teritorial.

Tara este impartita in 20 de regiuni. Cel mai mare oras al Italiei este Roma, care este capitala regiunii Lazio si a statului. Din punct de vedere al densitatii populatiei urmeaza orasele: Milano, capitala regiunii Lombardia si Napoli, capitala regiunii Campania.

Relieful este unul variat, de unde deriva si potentialul turistic urias de care dispune aceasta tara. Fiind o peninsula, putem spune ca Italia este inconjurata de fasii interminabile de litoral spre Marile Adriatica, Ionica si Tireniana.

Italia este foarte renumita pentru vulcanii sai: in Sicilia, unul active a Etna si unul in apropiere de Napoli, adormit - Vezuviu.

Tibrul este raul care strabate Roma, Pad formeaza celebra laguna Pad-Venetia, Arno strabate Toscana si Adige trece prin Verona. Cel mai mare lac este Lacul Garda de langa Verona.

Centrul peninsulei este strabatut de Muntii Apenini, care la Est se unesc cu Alpii, formand marele arc muntos, din care fac parte si celebrii Dolomiti, care inchid Italia in partea de nord.
Cel mai inalt varf al Italiei este Mont Blanc (Monte Bianco) aflat la granita cu Franta, 4,807m, de altfel si cel mai inalt varf din Europa de Vest.

Italia este recunoscuta pentru aria sa culturala foarte complexa, de care s-a ocupat din cele mai vechi timpuri. Este locul in care s-a nascut Renasterea.

Italia este tara cu cele mai multe locuri incluse in Patrimoniul Mondial al UNESCO.
Cu toate ca Biserica Catolica nu mai este oficial religie de stat, cea mai mare parte a tarii impartaseste credinta romano-catolica.

Bucataria italiana traditionala include pizza si pastele, iar dintre bauturile populare amintim faimosul lichior Limoncello si excelentul vin Brunello di Montalcino, din zona Toscana, care e renumita pentru o gama intreaga de vinuri celebre.

Sportul principal este fotbalul, iar Italia a castigat de mai multe ori Cupa Mondiala, campionatul intern fiind unul dintre cele mai puternice din lume.

Italia atrage si datorita numeroaselor case de moda, Milano fiind orasul numit in repetate randuri, capitala mondiala a modei, iar italienii sunt recunoscuti printre cei mai eleganti si sarmanti dintre europeni.

Dolce far niente este expresia cea mai cunoscuta cand vine vorba despre Italia, dar mai mult decat o expresie, ea defineste o atitudine a oamenilor in ceea ce priveste relaxarea nationala.
Bella Italia este cunoscuta pentru ideea bucuriei de a trai si pentru viata frumoasa si relaxanta pe care oamenii incearca sa o traiasca, subliniata prin termenul des intalnit, la dolce vita.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta