Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Vacante in Roma, Italia

Vacante in Roma, Italia


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 20 hoteluri si circuite

Albergo del Senato este un hotel elegant situat in centrul istoric al Romei in animata Piazza della Rotonda Terasa de pe . . .

Babuino 181 ocupă 2 clădiri istorice și oferă unităti de cazare elegante in inima Romei intre Piazza del Popolo și Trept . . .

Hotelul de design Barceló Aran Mantegna este situat intr-o zonă linistită din cartierul Tor Marancia Proprietatea are un . . .

Aflat la doar o stradă de Piazza Navona Hotelul Raphael oferă camere de lux cu podea cu parchet și baie cu marmură Teras . . .

Cardinal Hotel St Peter se află la 2 km de Vatican și oferă vedere la bazilica Sf Petru din majoritatea camerelor precum . . .

Roma

Croaziera Costa neoRivieraCivitavecchia - Savona - Toulon - Tarragona - Palma de Mallorca - Cagliari - Trapani - La Vall . . .

Hotelul Barberini poartă numele celebrei piețe de vizavi unde se află fantana clasică a lui Bernini Tritone Oferind WiFi . . .

Hotelul Metropolis se află intr-o clădire elegantă la 200 de metri de statia de metrou Lepanto si la 15 minute de mers p . . .

Hotelul Nazionale se află langă Parlamentul Italian in celebra piață pietonală Piazza Montecitorio și oferă camere elega . . .

Hotelul de 5 stele și decor de lux dInghilterra Roma Starhotels Collezione se află in inima orașului Roma la 200 m de T . . .

Itinerariu: Italia

Durata: 8 nopti

Plecari: 22 iulie, 29 iulie, 14 august, 25 august, ...