Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Test Integrare


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: in partea de nord a statiunii.
Facilitati hotel: 507 locuri, restaurant, club, baza de tratament, bar de zi.
Recomandari afectiuni: cardiovasculare, ale tubului digestiv, hepato-biliare si afectiuni asociate (metabolice,nevroza astenica).
Facilitati camere: telefon, frigider, TV.
Facilitati masa: in restaurantul din incinta hotelului.
Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- copiii pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu solicita pat suplimentar; valoarea unui pat suplimentar este 25 lei/zi, cazare fara mic dejun; micul dejun este 10 lei/zi/pers.
Pentru a beneficia de tratament este obligatoriu ca turistii sa prezinte urmatoarele documente : trimitere de la medicul de familie sau specialist, dovada platii de catre institutie a CAS, talon pensie.

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta