Se afla situat in inima Deltei Dunarii, vis-a-vis de pitorescul sat pescaresc Crisan, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina. Pozitia deosebita in care este amplasat il recomanda atat pentru pescari si vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii.
Facilitati
Hotelul dispune de un restaurant, bar, recepie deschisa nonstop, gradina, camere nefumatori, check-in/check-out express, seif, camere izolate fonic, incalzire, internet, camera de bagaje, aer conditionat, piscina cu apa incalzita, sauna, zona de plaja privata, snack bar, terasa la soare, iaz, debarcader, sala de conferinte, terenuri de sport, parcare.
Descriere Camere
Camera standard matrimoniala / dubla: camere elegante si spatioase (suprafata 20 mp) sunt dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan, lcd, tv satelit, aer conditionat, incalzire centrala, lenjeria alba din damask baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci si produse cosmetice din gama deluxe – hydro basics. Camera matrimoniala / dubla deluxe: camere elegante si spatioase (suprafata 30 mp) sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila, mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan, lcd, tv satelit - 55 programe, aer conditionat, incalzire centrala, lenjeria alba din damask baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci, produse cosmetice din gama deluxe – hydro basics si terasa proprie si vedere la iazul din spatele complexului. Unele camere cabine de dus cu hidromasaj.
Servicii Masa
Masa se poate servi in restaurantul propriu, in sistem meniu fix. Restaurantul are o capacitate 110 locuri (cu zonă exterioară) si este amenajat in stil exotic, dar cu influente deltaice, deasupra apei. Pune la dispozitie pe langa preparatele culinare traditionale ecologice si preparate pentru vegetarieni şi diabetici,bors pescaresc facut in natura la ceaun pe pirostrie din noua sortimente de peste, peste pe saslac frip la focul de tabara si transformat in saramura la botul calului, stiuca umpluta, icre de stiuca, caviar sau selectie de gratar din carne de peste, vita, berbec, porc sau pui, transata, condimentata si preparata in cel mai bun stil pirateresc.